Αποκαταστάθηκε η βλάβη στην ηλεκτροδότηση στα Νότια Προάστια – Εργολάβος «χτύπησε» τη γραμμή

i-news24
Read Time:36 Second

Αποκαταστάθηκε η βλάβη στην ηλεκτροδότηση στα Νότια Προάστια - Εργολάβος «χτύπησε» τη γραμμή

Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση σε περιοχές των Νοτίων Προαστίων, που το πρωί της Δευτέρας είχαν μείνει χωρίς ρεύμα. Σημειώνεται πως το πρωί υπήρξε διακοπή ρεύματος στη Νέα, Σμύρνη, την Ηλιούπολη, την Γλυφάδα και κάποιες περιοχές της Βούλας.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των τεχνικών της ΔΕΗ, Κώστας Μανιάτη, εντοπίστηκε άμεσα η αιτία της διακοπής ρεύματος σε περιοχές των Νοτίων Προαστίων και γρήγορα αποκαταστάθηκε η βλάβη.

Όπως ανέφερε ο κ. Μανιάτης μιλώντας στο newsit.gr, αιτία για τη διακοπή ρεύματος ήταν «ένας εργολάβος – όχι του ΔΕΔΗΕΕ- που έκανε κάτι εργασίες και χτύπησε την γραμμή μέσης τάσης, αλλά διορθώθηκε αμέσως το πρόβλημα».

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

To άρθρο Αποκαταστάθηκε η βλάβη στην ηλεκτροδότηση στα Νότια Προάστια – Εργολάβος «χτύπησε» τη γραμμή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αλεξια Κωνσταντοπουλου

Next Post

Ριζικές αλλαγές για ένα από τα πιο ιστορικά Toyota

Η Toyota έχει μπει με ιδιαίτερη ζέση στις επιμέρους κατηγορίες των crossover, παρουσιάζοντας ανάλογες εκδόσεις για δυο εκ των κυριότερων best seller της: τα Corolla και Yaris. Ο κόσμος ζητάει τέτοια μοντέλα, οι Ιάπωνες ξέρουν να καλύπτουν τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού, αλλά και να προσαρμόζονται σε αυτές. Ακόμα κι […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: