Κ. Σακελλαροπούλου «Στο Κέντρο»: Πρέπει να υπάρχει διάλογος με τους γείτονές μας

i-news24
Read Time:52 Second

Tην πρώτη της συνέντευξη στην εκπομπή «Στο Κέντρο» έδωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Η συνέντευξη έγινε στην ακριτική Σύμη και είναι εφ’ όλης της ύλης, με αρκετά μηνύματα.

«Νομίζω ότι η Ελλάδα καλά κάνει και δηλώνει, γιατί φυσικά η εξωτερική πολιτική χαράσσεται όπως γνωρίζουμε όλοι, από την κυβέρνηση, ότι θέλουμε τον διάλογο. Πρέπει να υπάρχει διάλογος με τους γείτονες μας, όπως με όλες τις χώρες. Η Ελλάδα ευτυχώς αυτή τη στιγμή, αποτελεί πυλώνα σταθερότητας στην νοτιοανατολική Μεσόγειο και στην ευρύτερη περιοχή. Και στην Ευρώπη φυσικά. Νομίζω λοιπόν ότι αυτό είναι το σημαντικό και πολύ καλά ακολουθούμε αυτό τον δρόμο. Από εκεί και πέρα, ο ρόλος των Ενόπλων Δυνάμεων, σε κάθε σύγχρονη Δημοκρατία, είναι να έχουν την δυνατότητα, αν ω μη γένοιτο χρειαστεί, να προσφέρουν την άμυνα που χρειάζεται. Και δυστυχώς, το ζήσαμε, έστω με μικρά… ευτυχώς μικρά, μικρές αφορμές, είδαμε την ετοιμότητα και να αισθανόμαστε ότι η χώρα είναι σε καλά χέρια και ότι μπορεί, οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί να αμυνθεί αποτελεσματικά», δηλώνει μεταξύ άλλων η κ. Σακελλαροπούλου.

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr

Next Post

Τζόκερ κλήρωση 2438: Οι τυχεροί αριθμοί σήμερα

ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ ΤΡΙΤΗ 10/05/2022 ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ 2438. Πάνω από 6.100.000 ευρώ μπήκαν… στο τραπέζι για τους νικητές της πρώτης κατηγορίας.  Κλήρωση τζόκερ σήμερα Τρίτη 10/05/2022 και τα λεφτά ήταν… πολλά! Στην κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, σήμερα Τρίτη 10-05-2022 (αριθμός κλήρωσης 2438), οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι  15, 23, 32, 33, 43 και τζόκερ ο αριθμός […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: