Θανάσης Τσαλταμπάσης: Στα 14 μου έπαιξα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο θέατρο, το βίωσα σαν παραμύθι

i-news24
Read Time:1 Minute, 30 Second

Θανάσης Τσαλταμπάσης: Στα 14 μου έπαιξα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο θέατρο, το βίωσα σαν παραμύθι

Ο ηθοποιός Θανάσης Τσαλταμπάσης, μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκης «Ελένη», και έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

«Δε νιώθω «καλό παιδί», φέρομαι όπως θέλω να μου φέρονται. Ακόμα και όταν μαλώνω, το κάνω με ευγένεια. Θα ήθελα κάποια στιγμή να «βγω από τα ρούχα μου». Δε θεώρησα ποτέ ότι είμαι κάτι ανώτερο από τους άλλους λόγω δημοσιότητας.

Νιώθω υπέροχα που είμαι πάνω στη σκηνή με το έργο «Φιλία Όσκαρ». Έχει διαφορά να νιώθεις κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία αντί να είναι η πρώτη», αναφέρει ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης θυμάται τη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη όταν ήταν ανήλικος στη «Μελωδία της ευτυχίας», το σοβαρό της προφίλ που έβγαζε στα παρασκήνια, τι του είχε πει σε μια τετ α τετ στιγμή τους αλλά και τη συγκίνηση τη μέρα που τους χαιρέτησε επειδή ήταν άρρωστη.

«Το γεγονός ότι στα 14 μου, έπαιξα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο θέατρο το βίωσα σαν παραμύθι.

Θυμάμαι ότι πριν την παράσταση έμπαινε στο καμαρίνι χωρίς να κάνει κους-κους. Ήταν σοβαρή και έβγαινε στη σκηνή και γινόταν άλλος άνθρωπος», ανέφερε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

To άρθρο Θανάσης Τσαλταμπάσης: Στα 14 μου έπαιξα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο θέατρο, το βίωσα σαν παραμύθι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Κωστας Παπαδοπουλος

Next Post

«Παρανομούν» τα φαρμακεία που διαφημίζουν πως έχουν σκευάσματα σε έλλειψη - «Χαστούκι» από Φαρμακευτικούς Συλλόγους

Φαρμακεία που διαφημίζουν ότι διαθέτουν «ελλειπτικά φάρμακα» παρανομούν, λένε οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, οι ιδιοκτήτες τους αποφάσισαν να επωφεληθούν, εκμεταλλευόμενοι τις τραγικές ελλείψεις. Συγκεκριμένα, τα εν λόγω φαρμακεία προχώρησαν σε… διαφημιστικές καταχωρήσεις στα social media, ότι διαθέτουν ορισμένα ελλειπτικά φάρμακα και μάλιστα σε απεριόριστες ποσότητες. Aπό την […]
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!