«Αιχμές» για τον Νόβακ Τζόκοβιτς από τον Ντε Μινόρ: «Δεν ξέρω αν είναι τραυματίας»

i-news24
Read Time:50 Second

«Αιχμές» για τον Νόβακ Τζόκοβιτς από τον Ντε Μινόρ: «Δεν ξέρω αν είναι τραυματίας»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς εμφανίζεται τραυματίας από τον πρώτο γύρο του Australian Open, αλλά συνεχίζει κανονικά στη διοργάνωση, φθάνοντας σχετικά εύκολα μέχρι τα ημιτελικά.

Ο ίδιος ο Τζόκοβιτς επιβεβαίωσε μάλιστα ότι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού, αλλά ο τελευταίος αντίπαλός του, Άλεξ Ντε Μινόρ, δεν φαίνεται να έχει πειστεί και άφησε ουσιαστικά αιχμές εναντίον του μετά το ματς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ντε Μινόρ ανέφερε τα εξής: «Δεν ξέρω αν είναι τραυματίας. Καλύτερα να μου πείτε εσείς, πως είδατε τον αντίπαλό μου σήμερα στο κορτ; Εγώ έπαιξα αντίπαλός του και τον είδα να κινείται πολύ καλά. Δεν ξέρω αν είναι τραυματίας. Πιστεύω ότι όλοι βλέπουν τι γίνεται τις τελευταίες δυο εβδομάδες. Όλοι μιλάνε γι’ αυτό. Σήμερα, βρέθηκα στο κορτ απέναντί του. Ή δεν είμαι τόσο καλός για να τον κάνω έστω για μια στιγμή να φανεί πως είναι τραυματίας ή ήταν εντελώς καλά. Ήταν υπερβολικά καλός, σε όλους τους τομείς».

To άρθρο «Αιχμές» για τον Νόβακ Τζόκοβιτς από τον Ντε Μινόρ: «Δεν ξέρω αν είναι τραυματίας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Βαιος Τασουλας

Next Post

Ο στερεός πυρήνας της Γης θα αρχίσει να στρέφεται αντίστροφα λένε Κινέζοι επιστήμονες

Κινέζοι επιστήμονες υποστηρίζουν πως η περιστροφή του στερεού εσωτερικού πυρήνα της Γη πρόσφατα σταμάτησε και ο πυρήνας φαίνεται να ετοιμάζεται να αναστρέψει την κίνηση του προς την αντίθετη κατεύθυνση. Με βάση τις έως τώρα ενδείξεις, η περιστροφή με αντίστροφη φορά πιθανώς θα ολοκληρωθεί μέσα στην επόμενη δεκαετία, ενώ προς διερεύνηση […]
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!