Κλέφτες με σκούτερ πήραν από τον ηθοποιό Ντανιέλ Οτέιγ ρολόι 39.000 ευρώ ενώ αυτός… ήταν μέσα σε ταξί

i-news24
Read Time:38 Second

Κλέφτες με σκούτερ πήραν από τον ηθοποιό Ντανιέλ Οτέιγ ρολόι 39.000 ευρώ ενώ αυτός… ήταν μέσα σε ταξί

Ο Γάλλος ηθοποιός Ντανιέλ Οτέιγ έπεσε θύμα κλοπής, όταν δύο νεαροί, που επέβαιναν σε σκούτερ, του έκλεψαν το ρολόι του μέσα από το… ταξί στο οποίο βρισκόταν στη Νάπολη της Ιταλίας.

Οι δύο νεαροί πλησίασαν με το σκούτερ τους το ταξί, στο οποίο επέβαινε ο Γάλλος ηθοποιός, και επωφελούμενοι από τα ανοιχτά παράθυρα τού αφαίρεσαν το ρολόι του, μάρκας Patek Philippe και αξίας περίπου 39.000 ευρώ.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Νουόβα Μαρίνα της Νάπολης, όπου βρισκόταν ο Οτέιγ για να συμμετάσχει σε μια παράσταση στο πλαίσιο της θεατρικής διοργάνωσης Campania Teatro Festival.

Ο ηθοποιός κατήγγειλε την κλοπή στην αστυνομία.

To άρθρο Κλέφτες με σκούτερ πήραν από τον ηθοποιό Ντανιέλ Οτέιγ ρολόι 39.000 ευρώ ενώ αυτός… ήταν μέσα σε ταξί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Δημητρης Καπετανοπουλος

Next Post

Επιστήμονες ερευνούν τη σχέση ανάμεσα στο «αιμάτινο χιόνι» και την κλιματική αλλαγή

Δείγμα μιας άλγης που είναι γνωστή ως «snow blood», «αιμάτινο χιόνι», ένα φαινόμενο που επιταχύνει το λιώσιμο των αλπικών πάγων ανακάλυψε ο Ερίκ Μαρεσάλ σε χιονισμένη πλαγιά γύρω στα 2.500 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, κρατώντας ένα βαθυκόκκινο δοκιμαστικό σωλήνα. Το φαινόμενο του «snow blood», δηλαδή το «αιμάτινο χιόνι» […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: