Γιάννα Αγγελοπούλου: Όταν μου είπαν ότι έχεις αυτό και θα κοιτάξουμε να το προλάβουμε, φοβήθηκα

i-news24
Read Time:58 Second

Γιάννα Αγγελοπούλου: Όταν μου είπαν ότι έχεις αυτό και θα κοιτάξουμε να το προλάβουμε, φοβήθηκα

“Κοίτα λέω πόσα έχω περάσει και θα γίνει μια στραβή” ανέφερε η Γιάννα Αγγελοπούλου.

Στην εκπομπή Αυτός κι ο Άλλος θα είναι καλεσμένη η Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία ανάμεσα σε άλλα θα αναφερθεί και στη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της.

«Περάσαμε δύσκολες εποχές γιατί εντάξει ο Θόδωρος είναι ένας άνθρωπος που έχει πάρα πολλά καλά, ξαφνικά βρέθηκε στη σκιά κι όλοι μιλούσαν για την Γιάννα. Μια σχέση που είχαμε σφυρηλατήσει κι ήταν ισορροπημένη, ξαφνικά είχε φύγει.

Αυτό συν το θέμα της υγείας μου, που ήρθε μόλις τελείωσαν οι Ολυμπιακοί. Πρέπει να έχεις το θάρρος να πεις το αντιμετωπίζω κι όχι ότι έτσι είναι η κατάσταση και χωρίζω. Το ξεπεράσαμε για να λέγομαι ακόμα για Αγγελοπούλου.

«Όταν μου είπαν έχεις αυτό και θα κοιτάξουμε να το προλάβουμε, ήταν οι πρώτες διακοπές που έκανα με τα παιδιά μου.

Ο γιατρός φοβήθηκε, έλεγε ότι το αίμα της είναι σαν νερό. Πρέπει να την πάτε στο νοσοκομείο. Κοίτα λέω πόσα έχω περάσει και θα γίνει μια στραβή. Φοβήθηκα, υπήρχε κίνδυνος για όλα» ανέφερε η Γιάννα Αγγελοπούλου.

To άρθρο Γιάννα Αγγελοπούλου: Όταν μου είπαν ότι έχεις αυτό και θα κοιτάξουμε να το προλάβουμε, φοβήθηκα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

zappit

Next Post

Μπακογιάννης για Διπλή Ανάπλαση: «Μέσα στο 2022 θα μπουν μπουλντόζες στον Ελαιώνα»

Ο Κώστας Μπακογιάννης αναφέρθηκε στα μικρά και τα μεγάλα έργα του Δήμου της Αθήνας και -φυσικά- έκανε αναφορά και στο μεγάλο γηπεδικό «όνειρο» των φίλων του Παναθηναϊκού. Ο Κώστας Μπακογιάννης μίλησε σε εκπομπή της ΕΡΤ το μεγάλο έργο της Διπλής Ανάπλασης και τόνισε ότι μέσα στον χρόνο θα μπουν μπουλντόζες […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: