Πότε πληρώνονται κύριες και επικουρικές συντάξεις από τον ΕΦΚΑ για τον Ιούλιο

i-news24
Read Time:57 Second

Πότε πληρώνονται κύριες και επικουρικές συντάξεις από τον ΕΦΚΑ για τον Ιούλιο

Το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και των επικουρικών συντάξεων αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ στη συνεδρίαση της 16ης Ιουνίου 2022, στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής τους.

Σύμφωνα με τον ΕΦΚΑ οι συντάξεις θα έχουν καταβληθεί όλες μέχρι τις 29 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ:

– Στις 27 Ιουνίου 2022, ημέρα Δευτέρα, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

– Στις 28 Ιουνίου 2022, ημέρα Τρίτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο, που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1, 3, 5, 7, 9.

– Στις 29 Ιουνίου 2022, ημέρα Τετάρτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο, που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0, 2, 4, 6, 8.

To άρθρο Πότε πληρώνονται κύριες και επικουρικές συντάξεις από τον ΕΦΚΑ για τον Ιούλιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Δημητρης Καπετανοπουλος

Next Post

Mundo Deportivo: «Επιδεινώθηκαν οι σχέσεις Καλάθη και Γιασικεβίτσιους - Μπορεί να επιστρέψει στην Ελλάδα»

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Ισπανία για την επόμενη ημέρα της Μπαρτσελόνα και ο Νικ Καλάθης βρίσκεται στο προσκήνιο, ως υποψήφιος για αποχώρηση από την ομάδα. Η γνωστή Mundo Deportivo αναφέρει μάλιστα, ότι ο Καλάθης δεν έχει πια ούτε το… στήριγμα του άλλοτε συμπαίκτη του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον Παναθηναϊκό, με τις […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: