Δημήτρης Λάλος: Δεν αγχώνομαι να αποδείξω ποιος είμαι, ότι κέρδισα είναι με την αξία μου

i-news24
Read Time:1 Minute, 50 Second

Δημήτρης Λάλος: Δεν αγχώνομαι να αποδείξω ποιος είμαι, ότι κέρδισα είναι με την αξία μου

“Ότι έχω κάνει, το έχω χτίσει τούβλο – τούβλο. Δεν έχω φτάσει εδώ σαν πυροτέχνημα” ανέφερε ο Δημήτρης Λάλος.

Στην Real L!fe και στην Μαρίνα Τσικλητήρα μίλησε ο Δημήτρης Λάλος για την αναγνωρισιμότητα και το πως νιώθει που πλέον έχει αποκτήσει πολλούς θαυμαστές.

Ενώ έχεις κάνει δεκάδες πράγματα, ξαφνικά μιλούν όλοι για εσένα σαν να σε ανακάλυψαν τώρα.

Μα, τώρα με ανακάλυψαν! Μου φαίνεται τελείως φυσιολογικό που το ευρύ κοινό με γνώρισε μέσα από την τηλεόραση. Αυτό το μέσο μπορεί να τους προσεγγίσει όλους.

Αντιμετωπίζεις την επιτυχία με χάρη. Χωρίς να έχεις γίνει μέρος του λεγόμενου star system, γράφεις στο Instagram «αγαπώ τους θαυμαστές μου», τους απαντάς, δεν εκτίθεσαι αλλά δεν κρύβεσαι, μιλάς ανοιχτά. Πώς πετυχαίνεις αυτήν την ωραία ισορροπία;

Ότι έχω κάνει, το έχω χτίσει τούβλο – τούβλο. Δεν έχω φτάσει εδώ σαν πυροτέχνημα. Ό,τι έχω κερδίσει το έχω κερδίσει με πολλή δουλειά κι αφοσίωση, με την αξία μου. Δεν έχω ζητήσει χάρη από κανέναν. Και δεν έχω τίποτα να χάσω. Είμαι ο εαυτός μου, απλά.

Δεν αγχώνομαι ότι πρέπει να αποδείξω ποιος είμαι. Αυτός είμαι, σε όποιον αρέσω, τι να πω… Νομίζω ότι σε αυτήν τη στάση με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ τα χρόνια στο θέατρο. Όπως κι ο ρόλος μου ως δασκάλου στη Μικρή Ακαδημία που έχω ιδρύσει. Γιατί, για να έρθω σε επαφή με τα παιδιά που έχουν ξεκινήσει να ασχολούνται με το θέατρο, επιστρέφω κι εγώ στη φάση τους, συντονίζομαι μαζί τους, εμπνέομαι κι ο ίδιος.

Σε έχουν φέρει ποτέ σε δύσκολη θέση οι θαυμαστές σου λόγω της καλής σου εμφάνισης;

Είναι περίεργο. Παρόλο που έχω 15 φαν κλαμπ στο Instagram και στο Facebook, είναι όλοι πάρα πολύ διακριτικοί. Με προσεγγίζουν άνδρες νέοι ή και 70 ετών, γυναίκες, παιδιά. Κι όλοι εστιάζουν κυρίως στον τρόπο που βουτώ στο ρόλο, όχι στην εμφάνιση.

Ασχολούμαι με την υποκριτική από το 1999, με το σινεμά από το 2003, κυρίως με την τεχνική του. Αυτό που βλέπουν όλοι ότι κάνω δεν είναι αποτέλεσμα προσωπικής γοητείας, είναι ένα μεθοδευμένο έγκλημα! Ό,τι αλιεύω από τη βουτιά το δίνω απλόχερα στον κόσμο και νομίζω ότι το εκτιμά.

To άρθρο Δημήτρης Λάλος: Δεν αγχώνομαι να αποδείξω ποιος είμαι, ότι κέρδισα είναι με την αξία μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

zappit

Next Post

Όλαφ Σολτς: Κανένα ενδεχόμενο παράτασης για τα πυρηνικά εργοστάσια λόγω της ενεργειακής κρίσης

Ο Όλαφ Σολτς ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται καν θέμα να παραταθεί η λειτουργία των πυρηνικών σταθμών παραγωγής ενέργειας, προκειμένου να εξισορροπηθούν πιθανές ελλείψεις στον ενεργειακό εφοδιασμό εξαιτίας των περικοπών στις παραδόσεις φυσικού αερίου από τη Ρωσία. «Ειδικοί μας λένε: δεν πρόκειται να έχει αποτέλεσμα», σημείωσε ο Σολτς κατά τη διάρκεια […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: