Ουκρανία: Οι μαχητές του τάγματος Αζόφ ανέβασαν φωτογραφίες με τους τραυματίες στη Μαριούπολη

i-news24
Read Time:1 Minute, 18 Second

Ουκρανία: Οι μαχητές του τάγματος Αζόφ ανέβασαν φωτογραφίες με τους τραυματίες στη Μαριούπολη

Οι μαχητές του τάγματος Αζοφ με αναρτήσεις φωτογραφιών στο Telegram δείχνουν τις συνθήκες στις οποίες βρίσκονται οι τραυματίες υπερασπιστές της Μαριούπολης, μεταδίδει το ουκρανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ukrinform.

«Όλος ο πολιτισμένος κόσμος πρέπει να δει τις συνθήκες στις οποίες βρίσκονται οι τραυματίες, τους ακρωτηριασμένους υπερασπιστές της Μαριούπολης και να δράσει. Σε συνθήκες έλλειψης κάθε υγιεινής, με ανοιχτές πληγές, με γάζες που δεν είναι πια αποστειρωμένες, χωρίς τα αναγκαία φάρμακα και χωρίς τροφή», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Επισημαίνεται ότι οι στρατιωτικοί που φαίνονται στις φωτογραφίες και ακόμη εκατοντάδες που έχουν μείνει στο εργοστάσιο Αζοφστάλ, έχουν βαριά τραύματα.

 

«Ζητούμε την άμεση απομάκρυνση των τραυματιών στρατιωτών και τη μεταφορά τους σε εδάφη ελεγχόμενα από την Ουκρανία, όπου μπορούν να τους βοηθήσουν και να τους φροντίσουν κατάλληλα» , έγραψαν οι υπερασπιστές της Μαριούπολης.

Παράλληλα απευθύνουν έκκληση στον ΟΗΕ και τον Ερυθρό Σταυρό να επιβεβαιώσουν τις αρχές τους, με το να σώσουν τους τραυματίες που δεν είναι πλέον μαχητές.

Πηγή : Ukrinform, https://t.me/polkazov/4472

To άρθρο Ουκρανία: Οι μαχητές του τάγματος Αζόφ ανέβασαν φωτογραφίες με τους τραυματίες στη Μαριούπολη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Σοφια Βαλσαμη

Next Post

Ένα σχολείο που τα παιδιά θέλουν να συνεχίσουν να μετρούν τα άστρα (audio)

Ένα Δημοτικό Σχολείο διαφορετικό από πολλά άλλα, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλα Δημοτικά σε Αθήνα, Ελλάδα, Ευρώπη και παγκόσμια ανησυχεί για το τι ξημερώνει την νέα σχολική χρονιά. Πρόκειται για το Δημοτικό Σχολείων Ωρεών στην Εύβοια. Ένα οικολογικό σχολείο που έλαβε την “πράσινη σημαία”, μια παγκόσμια διάκριση […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: