Ο Μίλτος Μακρίδης για την οικονομική καταστροφή που βίωσε – Η απώλεια των χρημάτων είναι ένας μικρός θάνατος

i-news24
Read Time:1 Minute, 38 Second

Ο Μίλτος Μακρίδης για την οικονομική καταστροφή που βίωσε – Η απώλεια των χρημάτων είναι ένας μικρός θάνατος

“Πέρασα πολύ δύσκολα, ξυπνούσα στον ύπνο μου από τα κλάματα” ανέφερε ο Μίλτος Μακρίδης.

Ο Μίλτος Μακρίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Όλα για την ζωή μας και μίλησε για το πόσο δύσκολα πέρασε με την οικονομική καταστροφή που είχε πριν από χρόνια.

«Μάζεψα κάποια παιδιά και κάναμε την πρώτη εταιρία ίντερνετ στην Ελλάδα και πρωτοποριακή σε παγκόσμιο επίπεδο. Όμως ξέραμε ότι δεν ξέραμε από business.

Αναζητήσαμε μέντορα και βρήκαμε μεγαλομέτοχο σε τράπεζα, ο οποίος αποδείχθηκε ότι έκλεβε κόσμο μέσα από την τράπεζα… Η απώλεια της ασφάλειας που σου δίνουν τα χρήματα, είναι ένας θάνατος.

Πέρασα πολύ δύσκολα, ξυπνούσα στον ύπνο μου από τα κλάματα. Έκανα μόνο τρεις ώρες break για να παρουσιάσω το Bar γιατί χρειαζόμουν τα χρήματα.

Προσπαθώντας να βρεις το δίκιο σου, τι περνάς από την ελληνική δικαιοσύνη. Το έφαγα ότι δεν είμαι έξυπνος, αλλά εντελώς ηλίθιος. Σκέφτεσαι ότι ο επόμενος που θα σε πλησιάσει με σκοπό να σου κάνει ζημιά, θα τον πάρεις χαμπάρι;» είπε ο Μίλτος Μακρίδης,

Παρακάτω συνέχισε: «Μου έλεγαν σταμάτα. Γιατί στρέφεσαι στην δικαιοσύνη; Εγώ δεν μπορούσα μέσα μου γιατί αυτό που συμβόλιζε το να παρατήσω να κυνηγώ το δίκιο μου, θα ήταν καταστροφικό για εμένα.

Η ικανοποίηση είναι ότι καλά έκανα κι έμεινα σταθερός σε αυτό που εγώ πίστευα, παρά τα όσα μου έλεγαν».

To άρθρο Ο Μίλτος Μακρίδης για την οικονομική καταστροφή που βίωσε – Η απώλεια των χρημάτων είναι ένας μικρός θάνατος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

zappit

Next Post

Συναγερμός για βόμβα σε πτήση από Πολωνία - Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το αεροπλάνο, βγαίνουν έξω οι 192 επιβαίνοντες

Συναγερμός για βόμβα σε αεροπλάνο που πετούσε στον ελληνικό εναέριο χώρο, ερχόμενο από την Πολωνία, έχει σημάνει στις Αρχές.   Το αεροπλάνο, μέσα από το οποίο εκπέμφθηκε το σήμα για βόμβα στο εσωτερικό του αεροσκάφους, συνοδεύτηκε από ελληνικά μαχητικά F-16.   Τα ελληνικά μαχητικά συνόδευσαν το επιβατηγό αεροπλάνο στο διεθνές αεροδρόμιο της […]
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!