Μνημόσυνο για τη Τζωρτζίνα υπό άκρα μυστικότητα έκανε ο Μάνος Δασκαλάκης ενόψει της δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου

i-news24
Read Time:1 Minute, 40 Second

Μνημόσυνο για τη Τζωρτζίνα υπό άκρα μυστικότητα έκανε ο Μάνος Δασκαλάκης ενόψει της δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου

Υπό άκρα μυστικότητα και με παρουσία λίγων ατόμων, ο Μάνος Δασκαλάκης και η οικογένειά του έκαναν το ετήσιο μνημόσυνο για την κόρη του Τζωρτζίνα το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Πάτρα. Για τον θάνατό της κατηγορείται η μητέρα της και εν διαστάσει σύζυγός του, Ρούλα Πισπιρίγκου

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο Μάνος Δασκαλάκης έκανε το μνημόσυνο για τη Τζωρτζίνα μαζί με τους γονείς του λίγους συγγενείς, με τους αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν πως ήταν το πολύ 10 άτομα εκεί, την ώρα που συνεχίζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τους θανάτους των τριών παιδιών τους.

Η οικογένεια του Μάνου Δασκαλάκη επέλεξε να κάνει το μνημόσυνο για τη Τζωρτζίνα το περασμένο Σαββατοκύριακο και όχι το επόμενο που συμπίπτει με τον έναν χρόνο από τον θάνατό της, προκειμένου «να μην υπάρξουν άβολες συναντήσεις με μέλη της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου». 

Για τον ίδιο λόγο επιλέχθηκε μοναστήρι για την τελετή και όχι ο τάφος του παιδιού. Επίσης, ο Μάνος Δασκαλάκης ήθελε να γίνει το μνημόσυνο το περασμένο Σάββατο, καθώς πλησιάζει η νέα δικάσιμος της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της πρώτης κόρης τους, όπου πρώτος μάρτυρας είναι ο ίδιος.

«Αναγνώρισα τον Μάνο από την τηλεόραση. Ανατριχιάσαμε όλοι όταν καταλάβαμε ότι ήταν το μνημόσυνο για την Τζωρτζίνα. Όσοι ήμασταν εκεί κάτσαμε πίσω – πίσω στην εκκλησία και προσευχηθήκαμε. Όλοι ανάψαμε ένα κεράκι και για τα τρία παιδιά», δήλωσε μια γυναίκα που βρέθηκε το Σάββατο στο μοναστήρι.

Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει αλλάξει πολύ, όπως δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του και μετέδωσε «Το Πρωινό», καθώς οι φίλοι του τον βλέπουν πολύ λιγότερο ενώ θέλει να μεταφέρει και τα άλλα 2 παιδιά στον οικογενειακό του τάφο, μαζί με την Τζωρτζίνα.

«Προσπαθεί να τα βρει με τον εαυτό του, να βρει μια δουλειά να σταθεί στα πόδια του, αλλά είναι δύσκολο, ειδικά καθώς πλησιάζει η δίκη», επεσήμανε πρόσωπο που γνωρίζει καλά τον Μάνο Δασκαλάκη.

To άρθρο Μνημόσυνο για τη Τζωρτζίνα υπό άκρα μυστικότητα έκανε ο Μάνος Δασκαλάκης ενόψει της δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Κωνσταντινος Μακρης

Next Post

Live η συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παραχωρεί αυτήν την ώρα στους διαπιστευμένους συντάκτες και ανταποκριτές ξένου Τύπου θεματική συνέντευξη Τύπου με αντικείμενο: Οικονομία, Ανάπτυξη και Αγορά Εργασίας. Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση από το ertnews.gr www.ertnews.gr Συντακτική ομάδα ert.gr
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!