Φωτογραφία ντοκουμέντο του ψευτογιατρού που κάνει ένεση σε ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας

i-news24
Read Time:54 Second

Φωτογραφία ντοκουμέντο του ψευτογιατρού που κάνει ένεση σε ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας

Μια φωτογραφία ντοκουμέντο από τη δράση του ψευτογιατρού από τα Καλύβια βγήκε στο φως της δημοσιότητας από την εκπομπή TLive με την Τατιάνα Στεφανίδου, όπου φαίνεται να κάνει ένεση σε νεαρή ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας.

Ο ψευτογιατρός, σύμφωνα με τις καταγγελίες που έχουν γίνει και τις πληροφορίες της αστυνομίας, «ψάρευε» ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας για να τους δώσει τις «θεραπείες» του. Έτσι και στην προκειμένη περίπτωση, όπου φαίνεται να κάνει ένεση σε μια νεαρή κοπέλα που έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας.

Μάλλον, ο ψευτογιατρός «πουλούσε» ελπίδες στην οικογένεια της κοπέλας ότι θα θεραπευτεί πλήρως από τη σκλήρυνση κατά πλάκας με τις «θεραπείες» του με ενέσεις και φιαλίδια, τα οποία πράγματι πουλούσε για χιλιάδες ευρώ.

Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει τι περιείχε η ένεση που έκανε ο ψευτογιατρός στην ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας. Πάντως, η φωτογραφία είναι πιθανό να προσκομιστεί στις Αρχές, σε περίπτωση που ο 66χρονος οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Δείτε το βίντεο με τη φωτογραφία ντοκουμέντο:

To άρθρο Φωτογραφία ντοκουμέντο του ψευτογιατρού που κάνει ένεση σε ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Κωνσταντινος Μακρης

Next Post

Τρία χρόνια κλειστή η αγορά της Γουχάν από όπου ξεκίνησε η πανδημία - Το 80% των Κινέζων έχει μολυνθεί

Τρία χρόνια κλειστή η αγορά της Γουχάν στην Κίνα. Πρόκειται για τη χονδρική αγορά θαλασσινών, από όπου εκτιμάται ότι άρχισε η πανδημία του κορονοϊού. Η αγορά της Γουχάν σφραγίστηκε το 2020, όταν η Κίνα παραδέχθηκε τελικά ότι ένας επικίνδυνος ιός, ο κορονοϊός, απειλούσε τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων! Η χονδρική αγορά […]
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!