Επανακυκλοφόρησε η εφημερίδα «Απογευματινή» – Πρώτο φύλλο μετά από 12 χρόνια

i-news24
Read Time:38 Second

Επανακυκλοφόρησε η εφημερίδα «Απογευματινή» - Πρώτο φύλλο μετά από 12 χρόνια

Η εφημερίδα «Απογευματινή» κυκλοφόρησε και πάλι στα περίπτερα από σήμερα Δευτέρα (23.1.2023) με το φύλλο νούμερο 1 της νέας έκδοσής της. Πρόκειται για μια από τις πιο ιστορικές εφημερίδες της χώρας, η οποία επανακυκλοφορεί μετά από 12 χρόνια.

Εκδότης της εφημερίδας «Απογευματινής», που κυκλοφορεί πανελλαδικά, είναι ο Γιάννης Κουρτάκης και διευθυντής ο Χρίστος Μουλίνος. Το πρώτο ιστορικά φύλλο κυκλοφόρησε το 1952 και από σήμερα κυκλοφόρησε… ξανά το πρώτο φύλλο της εφημερίδας.

Σημειώνεται ότι η εφημερίδα «Απογευματινή» θα κυκλοφορεί καθημερινά και την Κυριακή. Ο Γιάννης Κουρτάκης έκανε και σχετική ανάρτηση στο Facebook, παρουσιάζοντας το πρώτο εξώφυλλο από το πιεστήριο ενώ έκανε και ιδιαίτερη αναφορά στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Τζένο.

To άρθρο Επανακυκλοφόρησε η εφημερίδα «Απογευματινή» – Πρώτο φύλλο μετά από 12 χρόνια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Κωνσταντινος Μακρης

Next Post

K. Μητσοτάκης: Ανοίγει σήμερα ο κύκλος των θεματικών συνεντεύξεων – Τι βρίσκεται στην ατζέντα

Με τον Απρίλιο στον ορίζοντα ως τον επικρατέστερο μήνα της εθνικής κάλπης, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανοίγει τον κύκλο θεματικών συνεντεύξεων Τύπου παραχωρώντας σήμερα Δευτέρα 23/1 στις 12:30, από τη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, την πρώτη, με αντικείμενο: Οικονομία, Ανάπτυξη και Αγορά Εργασίας. Η συνέντευξη θα μεταδοθεί απευθείας από […]
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!