25 Μαΐου 2024
ΑΓΡΟΤΙΚΑ/ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ

EGG: Ανοιχτές μέχρι τις 13 Μαΐου οι αιτήσεις για startups





Ανοιχτές παραμένουν οι αιτήσεις για τον 12ο χρόνο επιτάχυνσης που διανύει το egg, το πρόγραμμα επιχειρηματικής επώασης και επιτάχυνσης για τις ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις. Το egg απευθύνεται σε startups που ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή και να λάβουν υποστήριξη και συμβουλευτική.

Η περίοδος των αιτήσεων θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 13 Μαΐου, ενώ κατά τη διάρκεια του Μαρτίου και του Απριλίου θα πραγματοποιηθούν ημερίδες σχετικά με τη διαδικασία συμμετοχής. Μόλις ολοκληρωθούν οι αιτήσεις θα ακολουθήσει η αξιολόγησή τους για να ανακοινωθούν οι νεοφυείς επιχειρήσεις που περνούν στην επόμενη φάση, το στάδιο GROW 1.

Στο συγκεκριμένο στάδιο, όσες επιχειρήσεις έχουν επιλεγεί θα παρακολουθήσουν 100 ώρες εντατικής επιχειρηματικής εκπαίδευσης, θα αναλύσουν την αγορά στην οποία στοχεύουν και θα οργανώσουν έρευνα αγοράς, ανακαλύπτοντας τους πιθανούς πελάτες των εταιρειών τους. Τα παραπάνω θα οδηγήσουν στη σύσταση των εταιρειών και στη δομή της εταιρικής εικόνας τους, με απώτερο σκοπό την παρουσίαση του προϊόντος ή της υπηρεσίας που έχει αναπτύξει κάθε εταιρεία στη συντονιστική επιτροπή του egg.

Το επόμενο στάδιο, GROW 2, στο οποίο θα ενταχθούν οι startups, στοχεύει στη χρηματοδότηση της επιχείρησης και τη δικτύωση με πιθανούς πελάτες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Στόχος του επιταχυντή είναι να βοηθήσει τις νεοσύστατες startups να αναπτύξουν την καινοτομία τους και να γίνουν βιώσιμες επιχειρήσεις. Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και οι δηλώσεις συμμετοχής, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.theegg.gr.









Πηγή: www.ypaithros.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Με νέο φορέα θα επιχειρήσει την αναζωογόνηση του τομέα των βιολογικών το Ηνωμένο Βασίλειο

i-news24

Το ypaithros.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ

i-news24

Φιστικιά: Ευνοϊκές οι συνθήκες της εποχής για την εμφάνιση της σεπτορίωσης

i-news24
Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας τότε συναινείτε σε αυτό. View more
Accept