Ανεπιθύμητος στην Αυστραλία για τις αντισημιτικές δηλώσεις ο Κάνιε Γουέστ – «Διακινητής μίσους που εκτοξεύει απειλές»

i-news24
Read Time:1 Minute, 52 Second

Ανεπιθύμητος στην Αυστραλία για τις αντισημιτικές δηλώσεις ο Κάνιε Γουέστ - «Διακινητής μίσους που εκτοξεύει απειλές»

Οργανώσεις στην Αυστραλία ζητούν την απαγόρευση εισόδου του Κάνιε Γουέστ λόγω των αντισημιτικών του δηλώσεων. Μπλόκο στον Αμερικανό ράπερ, τραγουδιστή, δισκογραφικό παραγωγό, σχεδιαστή μόδας και επιχειρηματία έστησε η Εβραϊκή-Αυστραλιανή οργάνωση προστασίας ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ο Κάνιε Γουέστ σκοπεύσει να πάει στην Αυστραλία με την Αυστραλέζα Μπιάνκα Τσενζόρι, με την οποία φέρεται να παντρεύτηκε σε ανεπίσημη τελετή στις αρχές του μήνα. Η Τσενζόρι είναι σχεδιάστρια της εταιρείας του Γουέστ, Yeezy.

Δημοσιεύματα των ΜΜΕ της Αυστραλίας αναφέρουν ότι ο Αμερικανός ράπερ, τραγουδιστής, δισκογραφικός παραγωγός, σχεδιαστής μόδας και επιχειρηματίας θέλει να επισκεφθεί την Αυστραλία για να συναντήσει την οικογένεια της Τσενζόρι, που είναι από τη Μελβούρνη.

Όμως, ο Ντβίρ Αμπράμοβιτς, πρόεδρος της Εβραϊκής-Αυστραλιανής οργάνωσης προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Επιτροπή κατά της Δυσφήμισης (Anti-Defamation Commission) ζήτησε να απαγορευθεί η είσοδος του ράπερ στη χώρα λόγω του κύματος αντισημιτικών του δηλώσεων που έκανε καθ’ όλη τη διάρκεια του 2022.

Κάνιε Γουέστ: «Διακινητής μίσους που εκτοξεύει απειλές κατά της εβραϊκής κοινότητας»

Η οργάνωση που δραστηριοποιείται με στόχο την καταπολέμηση του αντισημιτισμού στην Αυστραλία προτρέπει τον Αυστραλό υπουργό Μετανάστευσης, Άντριου Γκιλς να απαγορεύσει την είσοδο του Κάνιε Γουέστ στην Αυστραλία.

Σύμφωνα με το άρθρο 501 του νόμου περί μετανάστευσης της Αυστραλίας, η βίζα ταξιδιώτη από το εξωτερικό μπορεί να απορριφθεί ή να ακυρωθεί επειδή δεν πληροί τις προϋποθέσεις χαρακτήρα, δηλαδή λόγω κακής συμπεριφοράς στο παρελθόν και στο παρόν.

Η οργάνωση χαρακτηρίζει τον Κάνιε Γουέστ «διακινητή μίσους που εκτοξεύει απειλές κατά της εβραϊκής κοινότητας». «Η έκκληση για βία και μίσος πρέπει να έχει συνέπειες και η Αυστραλία δεν πρέπει να στρώνει χαλί καλωσορίσματος και να παρέχει πλατφόρμα σε έναν διακινητή μίσους που εκτοξεύει απειλές κατά της εβραϊκής κοινότητας και διακινεί μύθους συνωμοσίας για την εβραϊκή ισχύ, απληστία και έλεγχο» δήλωσε ο πρόεδρος της οργάνωσης.

Η Αυστραλιανή Εβραϊκή Ένωση εξέδωσε επίσης ανακοίνωση στην οποία εκφράζει ανησυχίες για την επίσκεψη του Κάνιε Γουέστ στην Αυστραλία.

O Γουέστ είδε πολλές συνεργασίες του να διακόπτονται μετά από μια σειρά αντισημιτικών εκρήξεων.

To άρθρο Ανεπιθύμητος στην Αυστραλία για τις αντισημιτικές δηλώσεις ο Κάνιε Γουέστ – «Διακινητής μίσους που εκτοξεύει απειλές» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Ανδρεας Μορφοπουλος

Next Post

Τρία χρόνια κλειστή η αγορά θαλασσινών της Γουχάν από όπου ξεκίνησε η πανδημία - Το 80% των Κινέζων έχει μολυνθεί

Τρία χρόνια κλειστή η αγορά της Γουχάν στην Κίνα. Πρόκειται για τη χονδρική αγορά θαλασσινών, από όπου εκτιμάται ότι άρχισε η πανδημία του κορονοϊού. Η αγορά της Γουχάν σφραγίστηκε το 2020, όταν η Κίνα παραδέχθηκε τελικά ότι ένας επικίνδυνος ιός, ο κορονοϊός, απειλούσε τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων! Η χονδρική αγορά […]
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!