Πρόστιμα 31.645 ευρώ σε βενζινάδικα και εταιρία εμπορίας κρεάτων

i-news24
Read Time:45 Second

Πρόστιμα 31.645 ευρώ σε βενζινάδικα και εταιρία εμπορίας κρεάτων

Πρόστιμα – φωτιά ύψους 31.645 ευρώ σε εταιρεία εμπορίας κρεάτων και σε 4 πρατήρια υγρών καυσίμων. Οι χρηματικές ποινές επιβάλλονται με απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη.

Ειδικότερα, με απόφαση του υπουργού, Άδωνι Γεωργιάδη επιβάλλονται 4 πρόστιμα, 5.000 ευρώ το καθένα, σε πρατήρια υγρών καυσίμων σε Ρόδο, Σπάρτη, Ναύπλιο και Νάξο για αθέμιτη κερδοφορία.

Παράλληλα, πρόστιμο ύψους 11.645 ευρώ επιβάλλεται με απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, σε εταιρεία εμπορίας και επεξεργασίας κρεάτων στο Περιστέρι. Σε έλεγχο της Διϋπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙ.Μ.Ε.Α.) διαπιστώθηκε ότι παραβίαζαν τις κείμενες διατάξεις περί αθέμιτης κερδοφορίας (Νόμος 4818/2021).

Επιπλέον, απευθύνονται συστάσεις σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων, στο Ναύπλιο, και σε ένα κατάστημα εμπορίας επεξεργασίας κρεάτων στην Αθήνα ώστε να παύσουν την παράνομη πρακτική αποκόμισης οφέλους υπέρ του κανονικού.

To άρθρο Πρόστιμα 31.645 ευρώ σε βενζινάδικα και εταιρία εμπορίας κρεάτων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Ανδρεας Μορφοπουλος

Next Post

Πέλκας: «Τελειώνει η μεταγραφή του στη Χαλ», σύμφωνα με τους Τούρκους

Ο Δημήτρης Πέλκας, είναι κοντά να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του από τη Φενέρμπαχτσε στη Χαλ, με τουρκικά δημοσιεύματα να παρουσιάζουν την υπόθεση ΄΄τελειωμένη”. Ο Δημήτρης Πέλκας ετοιμάζει βαλίτσες για Αγγλία, με τον Έλληνα επιθετικό να είναι έτοιμος να αφήσει την Φενέρμπαχτσε για λογαριασμό της Χαλ Σίτυ. Όπως υποστηρίζουν τα τουρκικά […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: