Ηρακλής: Ο πολιτικός «ποντικός» και η ανακοίνωση… προστασίας από τις πονηρές φιλοδοξίες του κάθε τυχάρπαστου

i-news24
Read Time:1 Minute, 27 Second

Ηρακλής: Ο πολιτικός «ποντικός» και η ανακοίνωση... προστασίας από τις πονηρές φιλοδοξίες του κάθε τυχάρπαστου

Με μια “αιχμηρή” ανακοίνωση, ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής στέκεται στην παρουσία πολιτευτή στην πρώτη προπόνηση της ομάδας και κάνει λόγο για «ποντικό» που επιδίωξε κομματικά να καπηλευτεί τον Γηραιό.

Παράλληλα, ο Ηρακλής εξηγεί το πως έγινε η παρουσία του Μουλατζούδη Νικόλαου (σ.σ. τον αναφέρει μάλιστα ως υποψήφιο βουλευτή) στην προπόνηση της ομάδας και τονίζει ότι “τέτοιες κινήσεις δεν θα μείνουν χωρίς συνέπειες και θα βρουν αντιμέτωπους την ΠΑΕ και τα μέλη της με κάθε ένδικο μέσο”.

Να αναφέρουμε ότι σε κείμενο που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα “ellhnes.net” γίνεται λόγος για πρόσκληση του συγκεκριμένου πολιτευτή στην πρώτη προπόνηση του Ηρακλή στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, κάτι που ο Γηραιός αρνείται, μέσω της ανακοίνωσης του.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή

Σε ιστοσελίδα πολιτικού κόμματος, Έλληνες, υπήρξε ανάρτηση υποψήφιου βουλευτή Μουλατζούδη Νικόλαο (έτσι υπογράφει την ανάρτηση του) που θέλησε να εκμεταλλευτεί το όνομα και την ιστορία του Συλλόγου με δόλιο τρόπο.

Ο συγκεκριμένος εκμεταλλεύτηκε την ημέρα της πρώτης προπόνησης της ομάδας του Ηρακλή, όπου οι πόρτες ήταν ανοιχτές για τον κόσμο.Φωτογραφηθηκε με μέλη της διοίκησης και με την ανάρτηση του κάνει λόγο ότι υπήρξε επίσημη πρόσκληση απο την ΠΑΕ.

Η ΠΑΕ Ηρακλής ουδέποτε προσκάλεσε τον συγκεκριμένο αγνοεί την υπάρξη του και δεν γνωρίζει την πολιτική του ιδιότητα και ως «ποντικός» επιδίωξε κομματικά να καπηλευτεί τον Ηρακλή.

Τέτοιες κινήσεις δεν θα μείνουν χωρίς συνέπειες και θα βρουν αντιμέτωπους την ΠΑΕ και τα μέλη της με κάθε ένδικο μέσο.Ο Ηρακλής δεν πολιτικοποιείται και πολύ περισσότερο δεν γίνεται δούρειος ίππος για τις πονηρές πολιτικές φιλοδοξίες του κάθε τυχάρπαστου.”

To άρθρο Ηρακλής: Ο πολιτικός «ποντικός» και η ανακοίνωση… προστασίας από τις πονηρές φιλοδοξίες του κάθε τυχάρπαστου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Τακης Μαρινης

Next Post

Ο Λευκός Οίκος ζητά από τον πρέσβη της Κίνας να καταδικάσει τις ασκήσεις κοντά στην Ταϊβάν

Ο Λευκός Οίκος κάλεσε τον πρέσβη της Κίνας στην Ουάσινγκτον Τζιν Γκανγκ για να καταγγείλει τα στρατιωτικά γυμνάσια κοντά στην Ταϊβάν και να επαναλάβει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν επιδιώκουν την πρόκληση κρίσης στην περιοχή. «Επειτα από τις ενέργειες της Κίνας κατά την διάρκεια της νύκτας, καλέσαμε τον πρεσβευτή Τσιν […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: