Μαρία Κίτσου: Ήταν πολύ άγριο, δεν μου αρέσει αυτού του είδους η έκθεση

i-news24
Read Time:58 Second

Μαρία Κίτσου: Ήταν πολύ άγριο, δεν μου αρέσει αυτού του είδους η έκθεση

“Να κάθονται στις εκπομπές και στα πάνελ να μιλάνε και να προσπαθούν σαν όρνια, σαν αρπακτικά να βγάλουν το παραμικρό και να χρησιμοποιήσουν πράματα εκεί που δεν υπάρχουν” ανέφερε η Μαρία Κίτσου.

Για τη σχέση που έχει με τα media και πόσο διαφωνεί με τον έντονο σχολιασμό των εκπομπών μίλησε η Μαρία Κίτσου στο Πάμε Δανάη και στον Άρη Καβατζίκη.

“Όταν άνοιξε λίγο το πράγμα μετά τον covid, ήταν too much. Κυρίως όχι από τον κόσμο γιατί ήταν υπέροχος στις εκδηλώσεις του.

Με τα media ήταν δύσκολο όταν βλέπεις το οτιδήποτε λες και κάνεις ή δεν κάνεις να γράφεται, να διαστρεβλώνεται και να χρησιμοποιείται για διάφορους λόγους.

Είναι κάτι πολύ άσχημο αυτό, δυσάρεστο κι άγριο. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτού του είδους η έκθεση” ανέφερε η Μαρία Κίτσου.

“Να κάθονται στις εκπομπές και στα πάνελ να μιλάνε και να προσπαθούν σαν όρνια, σαν αρπακτικά να βγάλουν το παραμικρό και να χρησιμοποιήσουν πράματα εκεί που δεν υπάρχουν.

Όλο αυτό ήταν πάρα πολύ άσχημο. Δεν έχει σχέση με τη δουλειά μας αυτό το πράγμα” πρόσθεσε η Μαρία Κίτσου.

To άρθρο Μαρία Κίτσου: Ήταν πολύ άγριο, δεν μου αρέσει αυτού του είδους η έκθεση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

zappit

Next Post

Καύσωνας: Ο Δήμος Αθηναίων ανοίγει οκτώ κλιματιζόμενους χώρους για την προστασία των πολιτών

 Οκτώ κλιματιζόμενες αίθουσες θέτει σε λειτουργία ο Δήμος Αθηναίων από σήμερα, Τρίτη 21 Ιουνίου, και μέχρι την λήξη του φαινομένου, για την προστασία των ευάλωτων ομάδων της πόλης από τις υψηλές θερμοκρασίες. Οι κλιματιζόμενοι χώροι, που θα λειτουργούν από τις 08.00 π.μ μέχρι και τις 08.00 μ.μ., είναι οι εξής: […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: