Γήπεδο ΑΕΚ: Στην τελική ευθεία οι εργασίες στην «OPAP Arena»

i-news24
Read Time:45 Second

Γήπεδο ΑΕΚ: Στην τελική ευθεία οι εργασίες στην «OPAP Arena»

Κάθε μέρα που περνάει, το γήπεδο της ΑΕΚ πλησιάζει όλο και περισσότερο στην λειτουργία του. Εξωτερικά, η «OPAP Arena» βάζει τα… καλά της.

Ο επιβλητικός Δικέφαλος Αετός, ένα έργο τέχνης που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την ΟPAP ARENA, δεσπόζει έξω από το κτήριο που θα στεγάζει το Κέντρο Μνήμης και Πολιτισμού του γηπέδου της ΑΕΚ.

Περιμετρικά του γηπέδου, οι αναφορές της ΑΕΚ στις καταβολές της είναι εμφανείς καθώς στα τείχη της OPAP ARENA αναγράφονται τα ονόματα πόλεων της Μικράς Ασίας θυμίζοντας από που ξεκίνησε την πορεία της στον χρόνο η Ένωση.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 20 Ιουνίου, ολοκληρώθηκε στο γήπεδο η τοποθέτηση της κεντρικής επιγραφής της OPAP ARENA. Η κάμερα του ΟΠΑΠ, μέσα από εντυπωσιακά εναέρια πλάνα, κατέγραψε τη διαδικασία της τοποθέτησης της πινακίδας η οποία θα δεσπόζει στο νέο γήπεδο της ομάδας.

 

To άρθρο Γήπεδο ΑΕΚ: Στην τελική ευθεία οι εργασίες στην «OPAP Arena» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Τακης Μαρινης

Next Post

Η Γερμανία δίνει στη δημοσιότητα κατάλογο με τον εξοπλισμό που στέλνει στην Ουκρανία

Στη δημοσιοποίηση του καταλόγου με τα οπλικά συστήματα που έχει διαθέσει μέχρι σήμερα στην Ουκρανία, προχωρά η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας. Στον κατάλογο επίσης περιλαμβάνεται ο στρατιωτικός εξοπλισμός που αναμένεται να παραδοθεί το επόμενο διάστημα.  Η εν λόγω κίνηση αποτελεί σημαντική αλλαγή στην τακτική που ακολουθούσε μέχρι σήμερα η ομοσπονδιακή […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: