Δημήτρης Οκονόμου για Μαρία Αναστασοπούλου: Στα επαγγελματικά του καθενός δεν παίρνω θέση

i-news24
Read Time:55 Second

Δημήτρης Οκονόμου για Μαρία Αναστασοπούλου: Στα επαγγελματικά του καθενός δεν παίρνω θέση

“Εγώ δεν το βλέπω έτσι. Με κανένα δεν είσαι παντρεμένος… Το λέω με μεγάλη αγάπη, στην τηλεόραση όλοι είμαστε προσωρινοί” δήλωσε ο Δημήτρης Οικονόμου.

Στην Super Κατερίνα και στην Έλενα Πολυκάρπου παραχώρησε δηλώσει ο Δημήτρης Οικονόμου, ο οποίος μίλησε για το νέο επαγγελματικό βήμα της Μαρίας Αναστασοπούλου στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.

«Εγώ δεν το βλέπω έτσι. Με κανένα δεν είσαι παντρεμένος… Το λέω με μεγάλη αγάπη, στην τηλεόραση όλοι είμαστε προσωρινοί.

Σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε. Στα επαγγελματικά του καθενός δεν παίρνω θέση. Ούτε τα ρωτώ, ούτε θέλω να με ρωτούν. Ούτε θέλω κανείς να τα ανακοινώνει σε εμένα. ότι σχεδιάζει κανείς, το συζητά πρώτα με αυτούς που αποφασίζουν» είπε ο Δημήτρης Οικονόμου.

«Δεν συγκρίνεται κανείς με τον Γιώργο Παπαδάκη σε κανένα επίπεδο. Τον σέβομαι, τον εκτιμώ και ξέρει κι ο ίδιος.

Δεν μπορώ ποτέ να πω κακό για τον Γιώργο, ότι και να γίνει… Δεν θυμώνω με κανένα στη δουλειά μου. Ο καθένας κρίνει μόνος του τι είναι καλό για αυτόν» ανέφερε ο Δημήτρης Οικονόμου.

To άρθρο Δημήτρης Οκονόμου για Μαρία Αναστασοπούλου: Στα επαγγελματικά του καθενός δεν παίρνω θέση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

zappit

Next Post

Για προεκλογικές παροχές κατηγορούν την κυβέρνηση τα κόμματα της αντιπολίτευσης

  Με τη φράση «κύριε Μητσοτάκη το πάρτι τελείωσε», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού, ενώ σε ανακοινώσεις τους τα κόμματα της αντιπολίτευσης επικρίνουν την κυβέρνηση για προεκλογική στρατηγική. Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ: «Ο πρωθυπουργός που επί τρία χρόνια κυβερνούσε τη χώρα στοχοποιώντας για τις αποτυχίες του τον ΣΥΡΙΖΑ […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: