Χριστίνα Παππά: Συνέχεια κάτι δυσάρεστο μου συμβαίνει

i-news24
Read Time:43 Second

Χριστίνα Παππά: Συνέχεια κάτι δυσάρεστο μου συμβαίνει

“Είμαι άνθρωπος που δεν ενοχλώ, δεν κουτσομπολεύω, κάνω τη ζωή μου και δεν ασχολούμαι με κανέναν άλλον” δήλωσε η Χριστίνα Παππά.

Η Χριστίνα Παππά ήταν καλεσμένη στο Love it και μίλησε για αναποδιές που ανέφερε πως της τυχαίνουν συνέχεια.

«Το γεγονός ότι ο γιος μου θα γίνει μπαμπάς με κάνει σούπερ ευτυχισμένη… Από την άλλη δεν είμαι τόσο ευτυχισμένη, είναι άλλα πράγματα που συμβαίνουν.

Δεν θα ήθελα να αναφερθώ είναι και συγκεκριμένοι και γενικοί οι λόγοι… Μου συμβαίνουν συνέχεια δυσάρεστα πράγματα και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί» ανέφερε η Χριστίνα Παππά.

«Είμαι άνθρωπος που δεν ενοχλώ, δεν κουτσομπολεύω, κάνω τη ζωή μου και δεν ασχολούμαι με κανέναν άλλον. Δεν είμαι κακοπροαίρετη, δεν ζηλεύω, κάνω την προσευχή μου, ανάβω το καντηλάκι μου και συνέχεια κάτι δυσάρεστο συμβαίνει» πρόσθεσε η Χριστίνα Παππά.

To άρθρο Χριστίνα Παππά: Συνέχεια κάτι δυσάρεστο μου συμβαίνει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

zappit

Next Post

Εγκαινιάστηκε το τοπικό κέντρο εγγραφής εθελοντών δοτών μυελού των οστών του Δήμου Ασπρόπυργου

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του ΠΟΥ σε συνεργασία με το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» εγκαινίασε σήμερα (21/06), στο κτίριο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, το Τοπικό Κέντρο Εγγραφής Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, το οποίο εντάσσεται πλέον στο ευρύτερο, πανελλήνιο δίκτυο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και του προγράμματος ΚΕΠ […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: