Βανδαλισμοί στο λιμάνι του Ναυπλίου: Έκλεψαν pillars ηλεκτρικού ρεύματος και φρεατίων

i-news24
Read Time:1 Minute, 18 Second

Tο συνεργείο της καθαριότητας του Δήμου το οποίο ξεκίνησε την αποψίλωση των χορταριών στην χερσαία ζώνη και στο σιδηροδρομικό σταθμό του λιμανιού, στο Ναύπλιο, έγινε μάρτυρας βανδαλισμών και κλοπών υλικών από pillars ηλεκτρικού ρεύματος, φρεατίων και άλλων εγκαταστάσεων.

Οι βανδαλισμοί στη χερσαία ζώνη του λιμανιού του Ναυπλίου δυστυχώς δεν είναι ένα μεμονωμένο φαινόμενο, αλλά πρόκειται για ένα συμβάν το οποίο έχει λάβει διαστάσεις μάστιγας, όπως αναφέρει ο Δήμος Ναυπλιέων. Γι’ αυτό το λόγο προτίθεται να το καταγγείλει στις αρμόδιες αρχές.

Όπως επισημαίνεται, οι περίοικοι αναφέρουν την παρουσία κάποιων ατόμων στην περιοχή, τα οποία φέρεται πως κινούνται ύποπτα και προβαίνουν σε αυτές τις επαίσχυντες πράξεις.

Δείτε περισσότερες εικόνες από τους αποτρόπαιους βανδαλισμούς στο λιμάνι του Ναυπλίου:

 

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr

Next Post

Αγγελόπουλοι: Έτσι έζησαν την κατάκτηση του νταμπλ οι πρόεδροι του Ολυμπιακού

Η… κάμερα στους αδερφούς Αγγελόπουλους. Δείτε μέσα τον “φακό” της ΚΑΕ Ολυμπιακός, πως έζησαν την κατάκτηση του νταμπλ οι πρόεδρου των Πειραιωτών. Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε το νταμπλ μετά από 25 χρόνια, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, “σκουπίζοντας” με 3-0 τον Παναθηναϊκό στους τελικούς της Basket League. Φυσικά, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: