Σκάνδαλο σε μονάδα αλεξιπτωτιστών στη Βρετανία με γυναίκα που έκανε σεξ με τους στρατιώτες

i-news24
Read Time:1 Minute, 52 Second

Σκάνδαλο σε μονάδα αλεξιπτωτιστών στη Βρετανία με γυναίκα που έκανε σεξ με τους στρατιώτες

Μια γυναίκα έμπαινε και έβγαινε όποτε ήθελε μέσα σε μια στρατιωτική βάση αλεξιπτωτιστών της Βρετανίας με σκοπό να κάνει σεξ μαζί τους, με αποτέλεσμα να διατάσσεται έρευνα από το υπουργείο Άμυνας ενώ ολόκληρη η μονάδα αποκλείστηκε από αποστολή του ΝΑΤΟ στο Κόσοβο.

Όπως αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ, η γυναίκα μπήκε και βγήκε στη στρατιωτική βάση αλεξιπτωτιστών 31 φορές μέσα σε διάστημα 5 μηνών για να κάνει σεξ μαζί τους. Μάλιστα, κανείς δεν θα είχε καταλάβει τίποτα αν ένας από αυτούς δεν ανέβαζε ένα βίντεο στο ίντερνετ, όπου φαίνεται η γυναίκα να ικανοποιεί ομαδικά τους στρατιώτες.

Ως αποτέλεσμα, όλη η μονάδα αλεξιπτωτιστών του στρατοπέδου «Merville» στο Colchester στο Έσεξ, αποκλείστηκε από την αποστολή του ΝΑΤΟ στο Κόσοβο, στην οποία θα έπαιρναν μέρος, μέχρι να βγει το πόρισμα της έρευνας του υπουργείου Άμυνας της χώρας, που εξετάζει τουλάχιστον 300 αλεξιπτωτιστές.

Έξαλλος ο νέος αρχηγός του στρατού της Βρετανίας

Από τη μεριά του, ο νέος αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Βρετανίας, στρατηγός Σερ Πάτρικ Σάντερς, είναι έξαλλος για το γεγονός και «περνάει από κόσκινο» τους διοικητές όλων των στρατοπέδων της χώρας ενώ τονίζει ότι δεν είναι διατεθειμένος «να διακινδυνεύσει τη φήμη του Βρετανικού στρατού».

Με τέτοια περιστατικά ο κόσμος χάνει την εμπιστοσύνη του στον στρατό ενώ η συμπεριφορά αυτή υποτιμά τις γυναίκες και είναι απαράδεκτη, ντροπιαστική και επιζήμια για όλους, τόνισε στην επιστολή που έστειλε σε όλους.

Στην ίδια επιστολή έκανε γνωστό και τον αποκλεισμό της μονάδας από την άσκηση του ΝΑΤΟ στο Κόσοβο. «Σήμερα, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου (CGS), Στρατηγός Σερ Πάτρικ Σάντερς, πήρε την απόφαση να αφαιρέσει το 3ο τάγμα από τις δυνάμεις που επρόκειτο να αναπτυχθούν στο Κόσοβο αυτό το καλοκαίρι», αναφέρεται στην επιστολή.

To άρθρο Σκάνδαλο σε μονάδα αλεξιπτωτιστών στη Βρετανία με γυναίκα που έκανε σεξ με τους στρατιώτες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Κωνσταντινος Μακρης

Next Post

ΝΑΤΟ: Ναυάγιο στις συνομιλίες Σουηδίας και Φινλανδίας με την Τουρκία στις Βρυξέλλες

Περισσότερα σε λίγο… To άρθρο ΝΑΤΟ: Ναυάγιο στις συνομιλίες Σουηδίας και Φινλανδίας με την Τουρκία στις Βρυξέλλες δημοσιεύτηκε στο NewsIT . Κωνσταντινος Μακρης
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: