Σφραγισμένη βιντεοκασέτα του «Back To The Future» πουλήθηκε για 75.000 δολάρια

i-news24
Read Time:1 Minute, 3 Second

Σφραγισμένη βιντεοκασέτα του «Back To The Future» πουλήθηκε για 75.000 δολάρια

Τα 75.000 δολάρια έφτασε σε δημοπρασία η τιμή μιας σφραγισμένης βιντεοκασέτας VHS της κλασικής ταινίας του 1980, «Back To The Future», η οποία ανήκε στον ηθοποιό Τομ Γουίλσον, που υποδύθηκε τον Μπιφ Τάνεν.

Στη δημοπρασία πωλήθηκαν, μαζί με τη βιντεοκασέτα VHS του «Back To The Future», και άλλες 260 σφραγισμένες κασέτες κλασικών ταινιών. Διοργανώθηκε από τον οίκο Heritage Auctions στο Τέξας.

Η βιντεοκασέτα της ταινίας του 1986 βαθμολογήθηκε, χαρακτηρίστηκε σχεδόν άριστης κατάστασης και το ποσό που καταβλήθηκε για αυτήν πιστεύεται ότι είναι το υψηλότερο ποτέ για ταινία VHS.

Ο Γουίλσον ανέθεσε στον οίκο δημοπρασιών την πώληση σφραγισμένων αντίγραφων και των τριών ταινιών της τριλογίας με τη βιντεοταινία του «Back to the Future II» να πωλείται για 16.250 δολάρια και το «Back to the Future III» στο ποσό των 13.750 δολαρίων. Και οι δύο συνοδεύονταν με υπογεγραμμένη προέλευση από τον εκλιπόντα εκτελεστικό αντιπρόεδρο της MCA και τον πρόεδρο της Universal Pictures, Τομ Πόλοκ.

Άλλες βιντεοταινίες υπερπαραγωγών από τις δεκαετίες του 1970 και του 1980 που πουλήθηκαν στη δημοπρασία ήταν του φιλμ «The Goonies» (50.000 δολάρια), του Jaws (32.500 δολάρια) και του Ghostbusters (23.750 δολάρια).

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο Σφραγισμένη βιντεοκασέτα του «Back To The Future» πουλήθηκε για 75.000 δολάρια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Κωνσταντινος Μακρης

Next Post

Πικέ – Σακίρα: Η viral φωτογραφία του Καταλανού με άγνωστη ξανθιά και τα μηνύματα αγάπης έξω από το σπίτι της τραγουδίστριας

Ζεράρ Πικέ και Σακίρα ανακοίνωσαν πως παίρνουν διαζύγιο, αλλά η μετέπειτα πορεία τους συνεχίζει να απασχολεί και να “βγάζει” ειδήσεις. Πικέ και Σακίρα ανακοίνωσαν το χωρισμό τους μετά από 12 χρόνια, λόγο… απιστίας του Καταλανού αμυντικού. Το πρώην ζευγάρι ζήτησε την κατανόηση όλων -σεβόμενοι τα παιδιά τους- ο Τύπος έχει […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: