Πότε πληρώνονται κύριες και επικουρικές συντάξεις από τον ΕΦΚΑ για τον Ιούνιο

i-news24
Read Time:57 Second

Πότε πληρώνονται κύριες και επικουρικές συντάξεις από τον ΕΦΚΑ για τον Ιούνιο

Το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και των επικουρικών συντάξεων αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ στη συνεδρίαση της 16ης Ιουνίου 2022, στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής τους.

Σύμφωνα με τον ΕΦΚΑ οι συντάξεις θα έχουν καταβληθεί όλες μέχρι τις 29 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ:

– Στις 27 Ιουνίου 2022, ημέρα Δευτέρα, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

– Στις 28 Ιουνίου 2022, ημέρα Τρίτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο, που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1, 3, 5, 7, 9.

– Στις 29 Ιουνίου 2022, ημέρα Τετάρτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο, που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0, 2, 4, 6, 8.

To άρθρο Πότε πληρώνονται κύριες και επικουρικές συντάξεις από τον ΕΦΚΑ για τον Ιούνιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Δημητρης Καπετανοπουλος

Next Post

Δήμητρα Ματσούκα: Ήταν τελείως ατυχής η αντιμετώπιση της σειράς από το κανάλι

“Ήμουν έξαλλη τότε, γιατί δουλεύαμε πολύ σκληρά” είπε η Δήμητρα Ματσούκα. Στο Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη έδωσε συνέντευξη η Δήμητρα Ματσούκα και μίλησε για τη σειρά που συμμετείχε και που δεν είχε τη σωστή διαχείριση από τον προγραμματισμό του καναλιού. «Πριν από 3 χρόνια είχα κάνει μία δουλειά […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: