ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Περιοδεία κλιμακίου στην αγορά του Χαλανδρίου

i-news24
Read Time:1 Minute, 8 Second

Περιοδείες σε όλη τη χώρα με επίκεντρο την ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση πραγματοποιεί το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Aντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Γραμματέα του κόμματος, Ανδρέα Σπυρόπουλο, πραγματοποίησε περιοδεία στον πεζόδρομο, στο εμπορικό κέντρο του Χαλανδρίου.

«Το κύμα της ακρίβειας και της αύξησης στην τιμή των λογαριασμών στην ενέργεια ροκανίζει το εισόδημα των πολιτών» δήλωσε ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Σπυρόπουλος, κατά την επίσκεψη κλιμακίου του κόμματος σήμερα το πρωί στην αγορά Χαλανδρίου και τις συνομιλίες που είχαν με καταστηματάρχες για το κύμα ανατιμήσεων και τις επιπτώσεις που προκαλεί η ενεργειακή κρίση. «Βρισκόμαστε στη γειτονιά του Χαλανδρίου και συνεχίζουμε την καμπάνια που κάνουμε σε όλη τη χώρα και προσπαθούμε να πείσουμε την κυβέρνηση να πάρει άμεσα μέτρα ώστε να στηρίξει το εισόδημα των πολιτών, να υπάρξουν άμεσα λύσεις για να μπορέσουν οι πολίτες να ανακουφιστούν, ανέφερε στην δήλωσή του ο κ. Σπυρόπουλος που ήταν επικεφαλής του κλιμακίου.

«Συνεχίζουμε όλη αυτήν την προσπάθεια με συγκεκριμένες προτάσεις όπως, το πλαφόν στην λιανική τιμή της ενέργειας, τη μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά και όλα αυτά τα οποία πρέπει να γίνουν στο κομμάτι της ενεργειακής κρίσης για να μπορέσει η χώρα μας να προχωρήσει μπροστά, να βρει λύσεις και να μειωθούν άμεσα οι λογαριασμοί στο ηλεκτρικό ρεύμα» συμπλήρωσε στη δήλωσή του ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

ΕΡΤ 1-Ρεπορτάζ: Λίνα Μπεθάνη

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr

Next Post

Κλειστή βιντεοκασέτα του «Back To The Future» πωλήθηκε για 75.000 δολάρια

Σφραγισμένο αντίγραφο βιντεοκασέτας του «Back To The Future» του 1980, πωλήθηκε σε δημοπρασία έναντι 75.000 δολαρίων. Η βιντεοκασέτα, που ανήκε στον ηθοποιό Τομ Γουίλσον, που υποδύθηκε τον Μπιφ Τάνεν πωλήθηκε σε δημοπρασία με 260 σφραγισμένες βιντεοκασέτες VHS που διοργανώθηκε από τον οίκο Heritage Auctions στο Τέξας. Η βιντεοταινία από το […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: