Νατάσα Καλογρίδη: Νόμιζα ότι ο πατέρας μου είναι still alive, για αυτό του έγραφα

i-news24
Read Time:47 Second

Νατάσα Καλογρίδη: Νόμιζα ότι ο πατέρας μου είναι still alive, για αυτό του έγραφα

Όσα εξομολογήθηκε η Νατάσα Καλογρίδη για τον πατέρα της.

Την Ιωάννα Μαλέσκου συνάντησε η Νατάσα Καλογρίδη στο πλατό του Love It όπου και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη δύσκολη διαχείριση της απώλειας του πατέρα της.

«Δεν μας είπαν αμέσως πως πέθανε ο μπαμπάς. Εγώ νόμιζα ότι είναι still alive και για αυτό του έγραφα. Αδυνατώ να θυμηθώ πως το έμαθα και πως ήταν η πρώτη μέρα που μας πήγε η μαμά μου στο νεκροταφείο» εξομολογήθηκε η Νατάσα Καλογρίδη.

«Η μητέρα μου δεν ξέρω από που άντλησε τέτοια δύναμη. Τώρα θα το ξαναπώ και θα γίνω γραφική. Δεν την είδαμε ποτέ να κλαίει, να πενθεί. Δεν μας έκανε ποτέ να νιώσουμε ανασφάλεια ότι ο στυλοβάτης της οικογένειας, ο πατέρας… ότι αυτό θα κλονίσει. Αυτό που έκανε ήταν να δημιουργήσει μια ένωση τεραστίων διαστάσεων, αγάπης κι ασφάλειας» ανέφερε η Νατάσα Καλογρίδη.

To άρθρο Νατάσα Καλογρίδη: Νόμιζα ότι ο πατέρας μου είναι still alive, για αυτό του έγραφα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

zappit

Next Post

Στόλτενμπεργκ: Ισχυρότερο το ΝΑΤΟ με τη ένταξη Σουηδίας και Φινλανδίας

Μετά από πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα Γενς Στόλτενμπεργκ, ανώτεροι αξιωματούχοι από την Τουρκία, τη Φινλανδία και τη Σουηδία συναντήθηκαν με ανώτερους αξιωματούχους του ΝΑΤΟ στην έδρα της Συμμαχίας στις Βρυξέλλες. Υπό την προεδρία του Στιαν Γένσεν, Διευθυντή του Ιδιωτικού Γραφείου του Γενικού Γραμματέα, οι συνομιλίες επικεντρώθηκαν στις ανησυχίες για την […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: