Ν. Δένδιας: Ενημερώνει τους Ευρωπαίους ΥΠΕΞ για την κατάσταση στη νοτιοανατολική Μεσόγειο

i-news24
Read Time:36 Second

Για την κατάσταση στη νοτιοανατολική Μεσόγειο θα ενημερώσει ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων που συνεδριάζει σήμερα στο Λουξεμβούργο.

«Θα ενημερώσω σήμερα το Συμβούλιο για την κατάσταση στη νοτιοανατολική Μεσόγειο. Και επίσης, για τις πρόσφατες επισκέψεις μου στις βαλκανικές χώρες και ιδιαίτερα στα Δυτικά Βαλκάνια και τις προσπάθειές μας να επισπεύσουμε τη διαδικασία ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας και της Αλβανίας», ανέφερε ο κ. Δένδιας προσερχόμενος στο Συμβούλιο.

Ο Έλληνας Υπουργός υπογράμμισε, επίσης, ότι «ανυπομονεί» για το γεύμα με τον Αιγύπτιο Υπουργό Εξωτερικών, Σάμα Σούκρι. «Πιστεύω ότι η Ευρώπη έχει πάντα να κερδίσει από μια στενότερη συνεργασία με την Αίγυπτο. Είναι μια χώρα πρωταρχικής σημασίας για την ευρωπαϊκή μας οικογένεια», εκτίμησε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr

Next Post

Γιάννης Στουρνάρας: Αναγκαία μια αύξηση των επιτοκίων – Μπορεί να γίνει σταδιακά

Αναπόφευκτη θεωρείται μια άνοδος των επιτοκίων, ωστόσο, όπως εκτίμησε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, η άνοδος αυτή θα μπορούσε να είναι σταδιακή.  Ο Γιάννης Στουρνάρας μιλώντας σήμερα στο πλαίσιο του Διεθνούς Σεμιναρίου Μακροοικονομίας του National Bureau of Economic Research που φιλοξενεί η ΤτΕ, ανέφερε ότι η «ομαλοποίηση […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: