Η εκφύλιση των ηπατικών κυττάρων ήρθε από έλλειψη οξυγόνου – Τι λέει το πόρισμα για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας

i-news24
Read Time:1 Minute, 8 Second

Η εκφύλιση των ηπατικών κυττάρων ήρθε από έλλειψη οξυγόνου - Τι λέει το πόρισμα για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας σχετικά με τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας, καθώς έχασαν τη ζωή τους από ασφυξία.

Και στα δύο πορίσματα διαπιστώνεται υποξία η οποία δείχνει ότι δεν υπήρχε παροχή οξυγόνου στα δύο κοριτσάκια.

Σύμφωνα με όσα έχουν περιλαμβάνει το πόρισμά των 15 και πλέον σελίδων, οι ιατροδικαστές μιλούν για εγκληματική ενέργεια. Τα δύο παιδιά δολοφονήθηκαν και μένει να αποδειχθεί από ποιον έγινε η πράξη.

Στην περίπτωση της Ίριδας σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsit.gr, το «κλειδί» ήταν το περιβόητο πανάκι . Κι αυτό γιατί το αίμα και τα άλλα υγρά όπως αποδείχτηκε από τις εξετάσεις των δύο ιατροδικαστών δεν προέρχονταν από τους πνεύμονες, καθώς θα βρίσκονταν υπολείμματα στην τραχεία, αλλά από πληγή στο στόμα του μόλις 6 μηνών μωρού.

Η εξέταση από τους ιατροδικαστές έγινε πάνω στις παλιές τομές με την εκφύλιση να δείχνει παρατεταμένη υποξία.

Ουσιαστικά δηλαδή η εκφύλιση των ηπατικών κυττάρων προήλθε από παρατεταμένη υποξία (έλλειψη οξυγόνου) και όχι από ηπατική ανεπάρκεια όπως ανέφερε ο Alpha.

Πιο πολλά στοιχεία υπήρξαν στο βρέφος, την Ίριδα που έφυγε στη ζωή στο σπίτι της οικογένειας. Σύμφωνα με το πόρισμα άλλος είναι ο μηχανισμός θανάτου για την Ίριδα και άλλος για τη Μαλένα.

To άρθρο Η εκφύλιση των ηπατικών κυττάρων ήρθε από έλλειψη οξυγόνου – Τι λέει το πόρισμα για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Σοφια Βαλσαμη

Next Post

Ντμίτρι Μεντβέντεφ: «Οι ΗΠΑ πρέπει να μας ικετέψουν για διαπραγματεύσεις για τα πυρηνικά»

Η Ρωσία πρέπει να περιμένει μέχρι οι ΗΠΑ να ικετεύσουν για διαπραγματεύσεις για τα πυρηνικά όπλα, δήλωσε σήμερα Δευτέρα (20.6.2022) ο πρώην πρόεδρος της χώρας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, αφού για τον ίδιο δεν υπάρχει κανένας λόγος να διεξαχθούν συνομιλίες για τη μείωσή τους. Η Ρωσία και οι ΗΠΑ, μακράν οι μεγαλύτερες […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: