Η easyJet ακυρώνει πτήσεις μέσα στο καλοκαίρι

i-news24
Read Time:1 Minute, 37 Second

Η easyJet ακυρώνει πτήσεις μέσα στο καλοκαίρι

Η easyJet ανακοίνωσε ότι προχωρά στην περικοπή πολλών πτήσεων μέσα στο καλοκαίρι,  προκειμένου να διαχειριστεί προβλήματα, όπως οι ελλείψεις προσωπικού εδάφους και οι περιορισμοί στις πτήσεις στο αεροδρόμιο Γκάτγουικ του Λονδίνου και στο Άμστερνταμ.

Η easyJet ανακοίνωσε ότι τώρα αναμένει η δυναμικότητά της να είναι γύρω στο 87% των επιπέδων του 2019 το τρίμηνο έως τα τέλη Ιουνίου και γύρω στο 90% το τέταρτο τρίμηνο έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, προσθέτοντας ότι θα υπάρξει αντίκτυπος σε επίπεδο κόστους από αυτή την αναταραχή.

Το περασμένο μήνα είχε δηλώσει ότι ανέμενε να λειτουργεί στο 90% της δυναμικότητας του 2019 αυτό το τρίμηνο και γύρω στο 97% το τέταρτο τρίμηνο.

Σύμφωνα με την εταιρία, οι δυσκολίες στην αγορά εργασίας σε ό,τι αφορά τα πληρώματα, σε συνδυασμό με τον αυξημένο χρόνο που απαιτείται για ελέγχους ασφαλείας για νέο προσωπικό, μείωσαν περαιτέρω την ανθεκτικότητά της.

Ο διευθύνων σύμβουλος Γιόχαν Λούντγκρεν δήλωσε ότι η εταιρία εκφράζει τη λύπη της που δεν παρείχε τις υπηρεσίες που ανέμεναν οι πελάτες.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η εταιρία προχωρά σε περικοπή πτήσεων για να διαχειριστεί τους περιορισμούς στα αεροδρόμια και να καταστήσει το πτητικό της πρόγραμμα πιο ανθεκτικό.

Οι ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρίες και αεροδρόμια προχώρησαν στην περικοπή χιλιάδων θέσεων εργασίας κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, γεγονός που τις άφησε απροετοίμαστες απέναντι στην αύξηση της ζήτησης ύστερα από την άρση των περιοριστικών μέτρων.

Η easyJet δήλωσε ότι οι αριθμοί επιβατών της τον Απρίλιο και τον Μάιο ήταν επτά φορές υψηλότεροι σε σχέση με τον ίδιο μήνα πέρυσι.

Το αεροδρόμιο Γκάτγουικ του Λονδίνου, όπου η easyJet είναι ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας, ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι θα περιορίσει τις πτήσεις λόγω των ελλείψεων σε εργατικό δυναμικό.

Περιόρισε τις πτήσεις σε 825 την ημέρα τον Ιούλιο και 850 τον Αύγουστο για να αποφύγει χαώδεις καταστάσεις και ακύρωση πτήσεων την τελευταία στιγμή. Κανονικά πραγματοποιεί περίπου 900 πτήσεις τις ημέρες υψηλής ζήτησης του Αυγούστου.

To άρθρο Η easyJet ακυρώνει πτήσεις μέσα στο καλοκαίρι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Δημητρης Καπετανοπουλος

Next Post

Η easyJet κόβει πτήσεις μέσα στο καλοκαίρι

Η easyJet ανακοίνωσε ότι προχωρά στην περικοπή πολλών πτήσεων μέσα στο καλοκαίρι,  προκειμένου να διαχειριστεί προβλήματα, όπως οι ελλείψεις προσωπικού εδάφους και οι περιορισμοί στις πτήσεις στο αεροδρόμιο Γκάτγουικ του Λονδίνου και στο Άμστερνταμ. Η easyJet ανακοίνωσε ότι τώρα αναμένει η δυναμικότητά της να είναι γύρω στο 87% των επιπέδων […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: