Αυτό είναι το πόρισμα των ιατροδικαστών για το θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας

i-news24
Read Time:1 Minute, 0 Second

Αυτό είναι το πόρισμα των ιατροδικαστών για το θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας

Τα συμπεράσματα του πορίσματος που αποδεικνύουν τους ασφυκτικούς θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας, των δυο πρώτων κοριτσιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, φέρνει στο φως το newsit.gr. 

Στο πόρισμα που συνέταξαν οι ιατροδικαστές Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλογριάς, αναφέρεται με κάθε λεπτομέρεια ο βίαιος μηχανισμός θανάτων των δυο παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη. 

Το χαρακτηριστικό απόσπασμα από τα συμπεράσματα του πορίσματος: 

Ο συνδυαστικός αποκλεισμός παθολογικών αιτιών θανάτου οδηγεί, σύμφωνα και πάλι με τη μεθοδολογία εργασίας, στο βίαιο μηχανισμό θανάτου.

Εν συνεχεία, με δεδομένο τον αποκλεισμό επίδρασης μηχανικού, ηλεκτρικού ή άλλου παράγοντα, καθώς και δηλητηρίασης, η διαγνωστική προσέγγιση κατευθύνεται στον στερητικό (ασφυκτικό) μηχανισμό θανάτου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, τον ασφυκτικό μηχανισμό ως αιτία θανάτου επιβεβαιώνουν τα εξής νεκροψιακά / παθολογοανατομικά / φωτογραφικά ευρήματα:

Εκδορές κατά το ριζορίνιο και εντύπωμα στη δεξιά παρειά κατά τον νεκροψιακό έλεγχο της Μαρίας – Ελένης Δασκαλάκη και την επισκόπηση των φωτογραφιών.

Κακώσεις, εν ζωή γενόμενες, στοματικού βλεννογόνου / άνω χείλους στόματος, κατά τον νεκροψιακό έλεγχο του αβάπτιστου θήλεως Δασκαλάκη και την επισκόπηση των φωτογραφιών σε συνδυασμό με το ανευρεθέν πανάκι που έφερε ικανή ποσότητα αίματος.

To άρθρο Αυτό είναι το πόρισμα των ιατροδικαστών για το θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Μαιρη Καλουτσακη

Next Post

Νότιγχαμ Φόρεστ: Δίνει 20 εκατ. για τον Τάιβο Αβονίγι και κάνει ιστορική μετεγγραφή

Η Νότιγχαμ Φόρεστ προσπαθεί να ενισχυθεί, ενόψει της επιστροφής της στην Premier League και εμφανίζεται… έτοιμη να ολοκληρώσει μια “δυνατή” μετεγγραφική κίνηση. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Νότιγχαμ Φόρεστ προσφέρει 20 εκατ. ευρώ στην Ουνίον Βερολίνου για να αποκτήσει τον Τάιβο Αβονίγι. Σε περίπτωση ολοκλήρωσης του deal, ο 24χρονος κεντρικός επιθετικός […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: