Ο Χρήστος Σταϊκούρας έδωσε συγχαρητήρια στη Λαμία για την παραμονή της στη SuperLeague

i-news24
Read Time:38 Second

Ο Χρήστος Σταϊκούρας έδωσε συγχαρητήρια στη Λαμία για την παραμονή της στη SuperLeague

Ο Χρήστος Σταϊκούρας παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα μπαράζ μεταξύ Λαμίας και Βέροιας, με τον υπουργό Οικονομικών να συγχαίρει με ανάρτηση του την ομάδα της Φθιώτιδας για την παραμονή της στη SuperLeague.

O Χρήστος Σταϊκούρας, βρέθηκε στο ”Αθανάσιος Διάκος”, προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα της Λαμίας με τη Βέροια. Μετά το τέλος του αγώνα πανηγύρισε και εκείνος την παραμονή της Λαμίας στα σαλόνια της SuperLeague,αφού αποτελεί την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Ο ”τσάρος” της ελληνικής οικονομίας, μάλιστα προχώρησε σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συγχαίροντας την ομάδα του Φέστα για την παραμονή της, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει τα εύσημα και στη Βέροια για την προσπάθεια της.

To άρθρο Ο Χρήστος Σταϊκούρας έδωσε συγχαρητήρια στη Λαμία για την παραμονή της στη SuperLeague δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Βαιος Τασουλας

Next Post

ΗΠΑ: Δασμοί στα κινεζικά προϊόντα για να αποφευχθεί η ύφεση – Το σχέδιο της υπουργού Οικονομικών Τζάνετ Γέλεν

Η ύφεση στις ΗΠΑ δεν είναι αναπόφευκτη, διαβεβαιώνει η υπουργός Οικονομικών Τζάνετ Γέλεν. Η κυβέρνηση επανεξετάζει τους δασμούς στα κινεζικά προϊόντα. Η υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζάνετ Γέλεν δήλωσε ότι δεν είναι «αναπόφευκτη» η ύφεση στη χώρα, λίγες ημέρες αφότου η ομοσπονδιακή κεντρική τράπεζα (Fed) αύξησε τα διατραπεζικά επιτόκια. «Δεν […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: