Ντίνος Σιωμόπουλος: Πήρα μια απόφαση επαγγελματική που δεν είχε να κάνει με τον Γιώργο Παπαδάκη

i-news24
Read Time:1 Minute, 40 Second

Ντίνος Σιωμόπουλος: Πήρα μια απόφαση επαγγελματική που δεν είχε να κάνει με τον Γιώργο Παπαδάκη

“Ήμουν μαζί με τον Γιώργο Παπαδάκη 11 χρόνια, από το 2008” τονίζει ο Ντίνος Σιωμόπουλος.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ντίνος Σιωμόπουλος την Κυριακή στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά όπου μίλησε για την προσωπική του ζωή, το MEGA Σαββατοκύριακο και την πολυετή συνεργασία με τον Γιώργο Παπαδάκη.

«Από πλευράς ειδησεογραφίας αυτή η χρονιά και τι δεν είχε! Εμείς καταφέραμε μέσα σε αυτό τον χρόνο να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου. Δεν κάνουμε κάτι ιδιαίτερο, παρουσιάζουμε τα θέματα έτσι όπως είναι.

Ούτε με εξάρσεις ούτε με διάθεση να δείξουμε ότι κάτι δεν ισχύει ενώ ισχύει γιατί ο κόσμος έχει ένστικτο. Με την Στέλλα Γκαντώνα απολαμβάνουμε την δουλειά μας, αν και είναι ζόρικο να ξυπνάς στις 3:30!

Δεν συνηθίζεται αλλά, επειδή έχουμε όρεξη για αυτή τη δουλειά, με το που λέμε «καλημέρα σας, φίλες και φίλοι» λες και μας έχεις κάνει ένεση ανδρεναλίνης και εκείνη τη στιγμή είμαστε δυνατοί και οι δύο. Συνεχίζουμε κανονικά και του χρόνου» τόνισε, αρχικά, ο Ντίνος Σιωμόπουλος.

«Παλαιότερα μου είχαν κάνει πρόταση για την ψυχαγωγία αλλά από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είμαι στην ενημέρωση.

Δεν είμαι και ο τύπος που θα έπαιρνα ένα τόσο μεγάλο ρίσκο. Να πάω δηλαδή να μπω σε έναν άλλον χώρο που θέλει πολύ δουλειά, δεν είναι απλό, γιατί πρέπει να έχεις τις πηγές σου σε όλα τα θέματα, γνώση του αντικειμένου και φυσικά να μην εκτεθείς.

«Ήμουν μαζί με τον Γιώργο Παπαδάκη 11 χρόνια, από το 2008. Μια χαρά σχέσεις κρατήσαμε. Και ο Γιώργος καταλαβαίνει ότι κάποια πράγματα εξελίσσονται. Πήρα μια απόφαση επαγγελματική που δεν είχε να κάνει με τη συνεργασία μας, μια χαρά συνεργασία είχα με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Έχει μια ιστορία στην τηλεόραση που τι να πεις… Είναι ταυτισμένος με την τηλεόραση και ειδικά με την πρωινή ζώνη» πρόσθεσε, επίσης, ο Ντίνος Σιωμόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καραβάτου στο MEGA.

To άρθρο Ντίνος Σιωμόπουλος: Πήρα μια απόφαση επαγγελματική που δεν είχε να κάνει με τον Γιώργο Παπαδάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

zappit

Next Post

Ο καύσωνας της Γαλλίας ταξιδεύει σε Γερμανία, Ελβετία – Συναγερμός για δασικές πυρκαγιές

Από τη Δυτική Ευρώπη και τη Γαλλία, ο καύσωνας και οι φωτιές μεταφέρονται κεντρικά στη Γερμανία και την Ελβετία. Ήδη εκκενώθηκε μία κοινότητα κοντά στο Βερολίνο, λόγω δασικής πυρκαγιάς. Ειδικότερα, ο καύσωνας που έπληξε τη Δυτική Ευρώπη, με ακραίες θερμοκρασίες και δασικές πυρκαγιές, όπως αυτές στη Γαλλία και την Ισπανία, […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: