Ιταλία: Συναγερμός στο Βατικανό όταν οδηγός δεν σταμάτησε σε έλεγχο των καραμπινιέρων

i-news24
Read Time:37 Second

Ιταλία: Συναγερμός στο Βατικανό όταν οδηγός δεν σταμάτησε σε έλεγχο των καραμπινιέρων

Συναγερμός σήμανε κοντά στο Βατικανό, όταν ένας 39χρονος Αλβανός οδηγός, με βεβαρυμένο ποινικό μητρώο, δεν σταμάτησε σε έλεγχο των καραμπινιέρων.

Οι καραμπινιέροι πυροβόλησαν στα λάστιχα του αυτοκινήτου. Ο οδηγός προσπάθησε να διαφύγει πεζός, αλλά τελικά ακινητοποιήθηκε με χρήση «τέιζερ». Παράλληλα, για προληπτικούς λόγους, έκλεισε και η πρόσβαση στην γύρω περιοχή.

Η Ελβετική Φρουρά, η οποία προστατεύει το Βατικανό, έκλεισε προσωρινά και μια από τις εισόδους της Αγίας Έδρας, φοβούμενη ότι μπορεί να επρόκειτο για τρομοκρατική επίθεση. Η κίνηση αποκαταστάθηκε όταν διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε κανένας γενικότερος κίνδυνος για την δημόσια ασφάλεια.

Στο παρελθόν ο ύποπτος είχε καταδικαστεί για διακίνηση ναρκωτικών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Φωτογραφίες: Reuters

To άρθρο Ιταλία: Συναγερμός στο Βατικανό όταν οδηγός δεν σταμάτησε σε έλεγχο των καραμπινιέρων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Καρολινα Μισελ

Next Post

Τζόκερ: Η κλήρωση 2455 για 600.000 ευρώ

ΤΖΟΚΕΡ: Σήμερα στην κλήρωση τζόκερ 2455 του ΟΠΑΠ (Κυριακή 19 Ιουνίου 2022) θα μοιράσει περισσότερα από 600.000 ευρώ στους τυχερούς. Με το μυαλό στην σημερινή κλήρωση τζόκερ, (Κυριακή 19/06/2022, αριθμός κλήρωσης 2455). Μετά από τα συνεχόμενα τζακ ποτ και τις μεγάλες κληρώσεις που έδωσαν μέχρι και 6,9 αλλά και 7,7 εκατομμύρια ευρώ, […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: