Χάρης Ρώμας: Δεν μετάνιωσα ποτέ που άλλαξα το επίθετό μου

i-news24
Read Time:1 Minute, 4 Second

Χάρης Ρώμας: Δεν μετάνιωσα ποτέ που άλλαξα το επίθετό μου

“Είναι η Ημέρα του Πατέρα και τον σκεφτόμουν το πρωί. Έψαχνα να βρω μια φωτογραφία του, δεν βρήκα κι αισθάνθηκα περίεργα” ανέφερε ο Χάρης Ρώμας.

Ο Χάρης Ρώμας ήταν καλεσμένος στο Χαμογέλα και Πάλι με την Σίσσυ Χρηστίδου και μίλησε για την αλλαγή που έχει κάνει στο επίθετό του και για τις σχέσεις που είχε με τον πατέρα του.

«Ποτέ (δεν το μετάνιωσα). Ο πατέρας μου δεν ήθελε… Είναι η Ημέρα του Πατέρα και τον σκεφτόμουν το πρωί. Έψαχνα να βρω μια φωτογραφία του, δεν βρήκα κι αισθάνθηκα περίεργα. Δεν έχω αποθηκεύσει κάποια. Βεβαίως μου έχει λείψει.

Δεν μπορεί να μην σου λείψει ο άνθρωπος που σε έχει φέρει στη ζωή, όταν αναγνωρίζεις αυτό το βασικό δώρο που σου έκανε. Οφείλουμε να μην είμαστε αχάριστοι ως προς αυτό, ακόμη κι αν έχουμε διαφωνίες.

Μου λένε πολλοί ότι μοιάζω στη μητέρα μου. Η μεγαλύτερη αδερφή μου μού λέει δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μου τον θυμίζεις.

Είναι σαν να τον βλέπω. Αυτό είναι το καλύτερο, να κουβαλάμε και τους δύο. Για το όνομα θέλω να πω μόνο αυτό, αισθάνομαι μεγάλη περηφάνια είτε με φωνάξουν Χάρη Ρώμα είτε Χαράλαμπο Ρασσιά.

Είμαι με το κεφάλι ψηλά» ανέφερε ο Χάρης Ρώμας.

To άρθρο Χάρης Ρώμας: Δεν μετάνιωσα ποτέ που άλλαξα το επίθετό μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

zappit

Next Post

Γλυπτά του Παρθενώνα: Διαμαρτυρία στο Βρετανικό Μουσείο υπέρ της επιστροφής τους από Έλληνες και Βρετανούς

Συγκέντρωση υπέρ της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα πραγματοποίησαν χθες Σάββατο (18.6.2022) Έλληνες και Βρετανοί στην αίθουσα που τα φιλοξενεί στο Βρετανικό Μουσείο. Οι συμμετέχοντες της συγκέντρωσης κρατούσαν πανό το οποίο ζητά την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα με αυτά που βρίσκονται στην Αθήνα και να μην βρίσκονται […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: