Βατικανό: Τη βοήθεια του Πάπα ζήτησαν σύζυγοι μελών του Αζόφ για να σωθούν οι άνδρες τους

i-news24
Read Time:43 Second

Πάπας Φραγκίσκος

Συνάντηση με τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό είχαν δύο σύζυγοι μελών του τάγματος Αζόφ στην Ουκρανία και ζήτησαν από τον ποντίφικα να παρέμβει για να σωθεί η ζωή όσων βρίσκονται μέσα στο χαλυβουργείο Azovstal, το οποίο έχει περικυκλωθεί από τους Ρώσους στη Μαριούπολη.

«Ελπίζουμε, η συνάντηση αυτή να μπορέσει να βοηθήσει, να προσφέρει μια επιπλέον δυνατότητα να σωθούν οι σύζυγοί μας», δήλωσαν στους δημοσιογράφους η Κατερίνα Προκοπένκο και η Γιούλια Φέντοσουκ.

Όπως πρόσθεσαν, «ο πάπας τους απάντησε ότι θα προσευχηθεί και θα κάνει ό,τι του είναι δυνατόν». Παράλληλα οι δυο γυναίκες ζήτησαν από τον Φραγκίσκο να μεταβεί στην Ουκρανία και να συναντηθεί επίσης με τον Πούτιν για να λήξει ο πόλεμος. Στο θέμα αυτό ο ποντίφικας δεν έδωσε κάποια απάντηση.

To άρθρο Βατικανό: Τη βοήθεια του Πάπα ζήτησαν σύζυγοι μελών του Αζόφ για να σωθούν οι άνδρες τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Σοφια Βαλσαμη

Next Post

Ελ. Τουλουπάκη στο Spiegel: «Η διαφθορά στην Ελλάδα αναπτύσσεται ανεξέλεγκτα»

Βερολίνο — Ανταπόκριση Γιώργος Παππάς Με τίτλο «Στην Ελλάδα η διαφθορά αναπτύσσεται ανεξέλεγκτα», η ιστοσελίδα του περιοδικού DER SPIEGEL δημοσιεύει εκτενή συνέντευξη με την εισαγγελέα Ελένη Τουλουπάκη για την ποινική δίωξη εις βάρος της σε σχέση με τη διερεύνηση του σκανδάλου Novartis. Στη συνέντευξη στον ανταποκριτή του DER SPIEGEL, Γιώργο […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: