ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής: Ανεξάρτητη και συμπορευόμενη με το Κίνημα η βουλευτής Κ. Αδάμου

i-news24
Read Time:32 Second

Συνάντηση με τη βουλευτή της Β’ Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνα Αδάμου, είχε νωρίτερα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, επισφραγίζοντας την πολιτική συμπόρευση της με το Κίνημα.

Η κ. Αδάμου συμμετείχε στις εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη του Προέδρου του Κινήματος τον Δεκέμβριο του 2021, καθώς και για την επιλογή των μελών των τοπικών και νομαρχιακών οργανώσεων στις 8 Μαΐου. Είναι εγγεγραμμένο μέλος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και στο εξής θα μετέχει στις κομματικές και πολιτικές δραστηριότητες του Κινήματος.

Η κ. Αδάμου θα παραμείνει ανεξάρτητη βουλευτής για την τρέχουσα κοινοβουλευτική της θητεία, καθώς ταυτίζεται με το αξιακό πολιτικό σκεπτικό του κ. Ανδρουλάκη.

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr

Next Post

Ντοματάκια Σαντορίνης, κατιφές και βασιλικός μεγαλώνουν στο σαλόνι – Πρωτότυπη κατασκευή από μαθητές

Ντοματάκια Σαντορίνης, κατιφές και βασιλικός αναπτύσσονται στο σαλόνι! Πρόκειται για οικολογική κατασκευή υδροπονικής καλλιέργειας που έφτιαξαν μαθητές. Το κιτ υδροπονίας που έφτιαξαν οι μαθητές έχει τεθεί σε λειτουργία και σύντομα θα φυτρώσουν ντοματάκια Σαντορίνης που θα νοστιμέψουν τη σαλάτα της οικογένειας. Το γυάλινο δοχείο που έχει στηθεί σε τραπεζάκι του […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: