Κηφισιά: Άγριο ξύλο μεταξύ ανήλικων κοριτσιών – Ζητωκραύγαζαν οι «θεατές»

i-news24
Read Time:41 Second

Κηφισιά: Άγριο ξύλο μεταξύ ανήλικων κοριτσιών – Ζητωκραύγαζαν οι «θεατές»

Στα χέρια πιάστηκαν δύο ανήλικα κορίτσια το βράδυ του Σαββάτου σε κεντρικό σημείο της Κηφισιάς, μπροστά στα έκπληκτα μάτια όσων έτυχε να βρίσκονται στο σημείο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με βίντεο που μετέδωσε το Mega δυο ανήλικα κορίτσια στην Κηφισιά, αρχίζουν να χτυπιούνται χωρίς κανείς να κάνει το παραμικρό για να τις σταματήσει. Αντίθετα πολλοί ήταν αυτοί που επευφημούσαν τα δύο κορίτσια και ζητούσαν πιο άγρια χτυπήματα!

Δεν είναι γνωστός, μέχρι στιγμής, ο λόγος για τον οποίο τα δύο κορίτσια πιάστηκαν στα χέρια, αλλά όλα ξεκίνησαν όταν η μία άρχισε να πετάει αντικείμενα στην άλλη.

Κάποιοι – που ήταν μπροστά στη συμπλοκή – τα έχασαν, ενώ άλλοι άρχισαν να… ζητωκραυγάζουν! Οι ψυχραιμότεροι κάλεσαν την αστυνομία, η οποία έφτασε στο σημείο και χώρισε τελικά τα δύο κορίτσια.

 

 

To άρθρο Κηφισιά: Άγριο ξύλο μεταξύ ανήλικων κοριτσιών – Ζητωκραύγαζαν οι «θεατές» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αλεξια Κωνσταντοπουλου

Next Post

Φιλιππίνες: Οι Μάρκος ξανά στην εξουσία – Πρόεδρος ο μυθομανής γιος του δικτάτορα

Ο γιος και συνονόματος του πρώην δικτάτορα των Φιλιππίνων Φερντινάντ Μάρκος και της περίφημης συζύγου του Ιμέλντα Μάρκος κατήγαγε σήμερα συντριπτική νίκη στις προεδρικές εκλογές, επαναφέροντας την οικογένειά του στην κορυφή της εξουσίας 36 χρόνια μετά τη λαϊκή εξέγερση που ανέτρεψε τον πατέρα του. Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά αποτελέσματα που […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: