Άγριες Μέλισσες: Ο Πέτρος καταφέρνει να ξεφύγει απ’ τον Ντούνια και ζητάει καταφύγιο απ’ τον Λάμπρο

i-news24
Read Time:1 Minute, 17 Second

Άγριες Μέλισσες: Ο Πέτρος καταφέρνει να ξεφύγει απ’ τον Ντούνια και ζητάει καταφύγιο απ’ τον Λάμπρο

Τι θα δούμε στα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» που θα μεταδοθούν την Τετάρτη 11 και Πέμπτη 12 Μαϊου 2022.

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα ξεκινούν την έρευνα στην Αθήνα, αλλά οι πρώτες πληροφορίες που συλλέγουν δεν είναι ενθαρρυντικές.

Δυνατή πλοκή, καταιγιστικές εξελίξεις, συγκλονιστικές ερμηνείες, κινηματογραφική αισθητική.

Άγριες Μέλισσες: Τετάρτη 11 Μαΐου – Επεισόδιο 111

Ο Πέτρος καταφέρνει να ξεφύγει απ’ τον Ντούνια και τους άντρες του και ζητάει καταφύγιο απ’ τον Λάμπρο.

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα ξεκινούν την έρευνα στην Αθήνα, αλλά οι πρώτες πληροφορίες που συλλέγουν δεν είναι ενθαρρυντικές. Η Πηνελόπη συνεχίζει τη δική της έρευνα για να βγει στο φως η αλήθεια για τον φόνο του Γραμματικού.

Η Μυρσίνη προσπαθεί να πείσει τον Κωνσταντή να δωροδοκήσουν έναν αξιωματούχο της κυβέρνησης. Ο Πέτρος υποψιάζεται πως ο Ζάχος κατέδωσε την κρυψώνα του και η Ελένη φοβάται πως οι υποψίες του είναι αληθινές.

Άγριες Μέλισσες: Πέμπτη 12 Μαΐου – Επεισόδιο 112

Ο Πέτρος κρύβεται στο Διαφάνι, ενώ όλοι υποψιάζονται ότι ο Ζάχος τον κατέδωσε. Ο Νικηφόρος με την Ασημίνα ζουν τον έρωτά τους στην Αθήνα, ενώ παράλληλα προσπαθούν να φτάσουν στον Θόδωρο Ξανθό.

Ο Κωνσταντής πείθεται, από τους γονείς του, να λαδώσει τον υποτιθέμενο κυβερνητικό υπάλληλο. Η Πηνελόπη, με μια ανατρεπτική κίνηση, προσεγγίζει το πρόσωπο που θα την βοηθήσει στην έρευνά της.

Η Κορίνα, επηρεασμένη από τον Μπάμπη, αρχίζει να αμφιβάλλει για τον Ακύλα, ενώ η Ουρανία έχει δεύτερες σκέψεις για το ταξίδι τους στην Αμερική…

To άρθρο Άγριες Μέλισσες: Ο Πέτρος καταφέρνει να ξεφύγει απ’ τον Ντούνια και ζητάει καταφύγιο απ’ τον Λάμπρο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Κωστας Παπαδοπουλος

Next Post

Eurovision 2022: Η εμφάνιση της Ελλάδας στον πρώτο ημιτελικό με την Αμάντα Γεωργιάδη

Έλαμψε με την εμφάνισή της η Αμάντα Γεωργιάδη στη σκηνή της Eurovision 2022, όταν ερμήνευσε το «Die Together», εκπροσωπώντας την Ελλάδα στον 66ο διαγωνισμό τραγουδιού. Το τραγούδι της Ελλάδας στη Eurovision 2022 ξεκίνησε με κοντινά πλάνα στο πρόσωπο της Αμάντας Γεωργιάδη, της οποία τη σκηνοθετική επιμέλεια ανέλαβε και φέτος ο […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: