Πάπας Φραγκίσκος για ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα: Η Εκκλησία είναι μητέρα και καλεί, μαζί, όλα τα παιδιά της

i-news24
Read Time:44 Second

Πάπας Φραγκίσκος

Σαφές μήνυμα στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα έστειλε ο πάπας Φραγκίσκος με αφορμή ερώτηση του Ιησουίτη ιερέα Τζέιμς Μάρτιν που μάχεται για τα δικαιώματα των μειονοτήτων.

Ο πάπας Φραγκίσκος είπε στα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας το μήνυμα ότι «η Εκκλησία δεν τα απορρίπτει».

«Μια επιλεκτική Εκκλησία, καθαρόαιμη, δεν είναι η Αγία Μητέρα Εκκλησία, αλλά περισσότερο μια σέχτα», τόνισε ο ποντίφικας.

Ο Φραγκίσκος πρόσθεσε ότι θα ήθελε τα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας που πιστεύουν στον Θεό, να μην γνωρίσουν την απόρριψη της Εκκλησίας, αλλά να είναι «άνθρωποι μέσα στην Εκκλησία».

«Η Εκκλησία είναι μητέρα και καλεί, μαζί, όλα τα παιδιά της», ολοκλήρωσε ο Φραγκίσκος. Όπως υπογραμμίζει ο ιταλικός τύπος, «πρόκειται για ένα ακόμη “άνοιγμα” του Αργεντινού ποντίφικα προς τους ομοφυλόφιλους και την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα στο σύνολό της».

To άρθρο Πάπας Φραγκίσκος για ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα: Η Εκκλησία είναι μητέρα και καλεί, μαζί, όλα τα παιδιά της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Σπυρος Πλουμιδης

Next Post

Γη της ελιάς: Η Αρετή κερδίζει την αγωγή κατά του Στάθη και τον αφήνει στον δρόμο

Μυστικά, ψέματα, εντάσεις και εκβιασμοί έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς». Όσα θα δούμε στα επεισόδια που θα προβληθούν έως και την Πέμπτη 12 Μαΐου, στις 21:00.  Γη της ελιάς: Επεισόδιο 193 (Τρίτη 10 Μαΐου) Η Αρετή κερδίζει την αγωγή κατά του Στάθη και […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: