Πέθανε από κορονοϊό ο γηραιότερος Γάλλος

i-news24
Read Time:47 Second

Πέθανε από κορονοϊό ο γηραιότερος Γάλλος

Την τελευταία του πνοή, νικημένος από την Covid-19, σε ηλικία 112 ετών άφησε ο γηραιότερος άνδρας της Γαλλίας, ο Μαρσέλ Μες.

Έφυγε από τη ζωή τη νύχτα της Τρίτης προς την Τετάρτη σε νοσοκομείο της πόλης Βιέν αφού προσβλήθηκε από την Covid-19, έκανε γνωστό η κόρη του.

«Ζούσε πάντα στο σπίτι του, αλλά κόλλησε την Covid και η κατάσταση επιδεινώθηκε. Του έδωσαν οξυγόνο, έκαναν τα αδύνατα δυνατά, όμως τι περιμένετε… στα 112 χρόνια του…» είπε η Νικόλ Μπουαρόν, η μοναχοκόρη του.

Ο Μαρσέλ Μες γεννήθηκε στις 12 Ιουλίου 1909 και εδώ και δεκαετίες ζούσε μόνος στο σπίτι του, μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου, όταν χρειάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο. Ήταν πρώην οδηγός ασθενοφόρου και είχε χηρέψει από το 1998.

Ο Μες έγινε ο γηραιότερος Γάλλος στις 5 Οκτωβρίου, μετά τον θάνατο του Ζιλ Τεομπάλντ, ενός πρώην λιμενεργάτη και ψαρά από τη Μαρτινίκα.

To άρθρο Πέθανε από κορονοϊό ο γηραιότερος Γάλλος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Μαιρη Καλουτσακη

Next Post

Ποιος λαός αποκαλεί την Ελλάδα Σι-Λα και τι σημαίνει

Ελλάδα, Greece και Hellas. Είναι οι συνηθισμένοι τρόποι που ακούμε να αποκαλούν τη χώρα μας. Υπάρχει, όμως, και ένας λαός που αποκαλεί την Ελλάδα Σι-Λα και η ονομασία αυτή δεν είναι καθόλου τυχαία. Δεν πρόκειται για έναν λαό με λατινογείς ρίζες αλλά αποτελεί το ένα πέμπτο του παγκόσμιου πληθυσμού. Ο […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: