ΟΗΕ: Θετικός στον κορονοϊό ο εκπρόσωπος του Αντόνιο Γκουτέρες – Είχε κάνει και αναμνηστική δόση

i-news24
Read Time:1 Minute, 12 Second

ΟΗΕ: Θετικός στον κορονοϊό ο εκπρόσωπος του Αντόνιο Γκουτέρες – Είχε κάνει και αναμνηστική δόση

Θετικός στον κορονοϊό είναι και ο εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες. Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος, αναφέροντας ότι έχει εκδηλώσει συμπτώματα της COVID-19 και ότι τίθεται σε καραντίνα. 

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι νωρίτερα σήμερα, στο πλαίσιο των συνηθισμένων εξετάσεων στις οποίες υποβαλλόμαστε για τη δουλειά μας, έλαβα θετικό αποτέλεσμα σε τεστ PCR (σ.σ. αλυσιδωτής αντίδρασης της πολυμεράσης, μοριακή εξέταση)» για τον νέο κορονοϊό και «θα τεθώ σε απομόνωση όπως προβλέπουν οι ιατρικές οδηγίες», ανέφερε ο Στεφάν Ντουζαρίκ σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που απηύθυνε στους διαπιστευμένους συντάκτες στα Ηνωμένα Έθνη.

Μολονότι τόνισε πως είναι πλήρως εμβολιασμένος και έχει ήδη λάβει αναμνηστική δόση και ότι τα συμπτώματα που βιώνει είναι «πολύ ήπια», σκοπεύει να εργάζεται από το σπίτι ωσότου να έχει αρνητικό τεστ.

«Για προληπτικούς λόγους, το γραφείο του εκπροσώπου θα δουλεύει ψηφιακά ως τα τέλη αυτής της εβδομάδας», πρόσθεσε.

Αργότερα χθες, ο κ. Ντουζαρίκ, σε δεύτερο μήνυμά του μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενημέρωσε πως ο Αντόνιο Γκουτέρες θα παραχωρήσει ψηφιακή συνέντευξη Τύπου το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο κ. Γκουτέρες, που είχε ανακοινώσει πως τίθεται επίσης σε απομόνωση πριν από μία εβδομάδα, επειδή ενημερώθηκε πως ήρθε σε στενή επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, «δεν παρουσιάζει κανένα σύμπτωμα και έλαβε αρνητικό αποτέλεσμα αφού υποβλήθηκε σε τεστ» χθες Τετάρτη, διευκρίνισε ο εκπρόσωπός του.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

To άρθρο ΟΗΕ: Θετικός στον κορονοϊό ο εκπρόσωπος του Αντόνιο Γκουτέρες – Είχε κάνει και αναμνηστική δόση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Βασω Δελημητρου

Next Post

Τραγωδία στη Αυστραλία: Τέσσερα παιδιά σκοτώθηκαν όταν παρασύρθηκε φουσκωτό «κάστρο»

Συγκλονισμένη η Αυστραλία από το δυστύχημα με θύματα παιδιά. Όλα έγιναν σε σχολείο του Ντέβονπορτ στην Τασμανία, όταν αέρας παρέσυρε φουσκωτό «κάστρο». Τέσσερα παιδιά, σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό, σκοτώθηκαν όταν ο αέρας παρέσυρε το φουσκωτό «κάστρο» μέσα στο οποίο βρίσκονταν. Τα παιδιά έπεσαν από ύψος 10 μέτρων. Όλα έγιναν […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: