Πασχάλης: «Δεν αξίζουν σχολιασμό οι δηλώσεις του Τάκη Μπινιάρη»

i-news24
Read Time:39 Second

Πασχάλης: «Δεν αξίζουν σχολιασμό οι δηλώσεις του Τάκη Μπινιάρη»

Τι λέει ο Πασχάλης για τον Τόνι Σφήνο.

Ο Πασχάλης απάντησε για τις δηλώσεις που είχε κάνει προ καιρού για τον Τόνι Σφήνο. Ο γνωστός τραγουδιστής, μάλιστα, ρωτήθηκε και για όσα είπε για τον ίδιο και ο Τάκης Μπινιάρης, τονίζοντας πως δεν είναι άξια σχολιασμού.

«Εγώ είπα κάτι που αισθανόμουν και τελείωσε, εκεί έμεινα. Ούτε αυτά που είπα στρέφονταν εναντίον του Τόνι Σφήνου…», είπε αρχικά ο Πασχάλης.

Στη συνέχεια, ο Πασχάλης ρωτήθηκε και για όσα είπε για τον ίδιο ο Τάκης Μπινιάρης: «Δεν αξίζουν σχολιασμό, πραγματικά, οι δηλώσεις του Τάκη Μπινιάρη».

«Τον Τάκη Μπινιάρη, κάποια στιγμή, τον είχα στο πρόγραμμά μου, στην Πλάκα κάποτε, κάποια εποχή. Έκτοτε δεν ξέρω τι κάνει. Αυτό αρκεί», πρόσθεσε επίσης ο τραγουδιστής.

To άρθρο Πασχάλης: «Δεν αξίζουν σχολιασμό οι δηλώσεις του Τάκη Μπινιάρη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

zappit

Next Post

SIXT: Σχεδιάζοντας σήμερα, υπηρεσίες για τις ανάγκες του αύριο

Στην αναζήτηση πιο προσιτών και ξέγνοιαστων λύσεων μετακίνησης στρέφονται οι Έλληνες, οι οποίοι αποζητούν μεν την ανεξαρτησία και την ιδιωτικότητα, ωστόσο, σταδιακά απομακρύνονται από την αναχρονιστική και παρωχημένη νοοτροπία της ιδιοκτησίας που επικρατούσε εδώ και δεκαετίες στον κλάδο του αυτοκινήτου. Σε αυτή τη νέα τάση που διαμορφώνεται, ο ρόλος της […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: