Απάντηση Οικονόμου σε Τσίπρα για τις δημοσκοπήσεις

i-news24
Read Time:33 Second

Σε δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απαντώντας στην ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, δήλωσε:

Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να αναφέρεται στην Ελλάδα ως «μικρή». Υποτιμά την πατρίδα, προσπαθώντας απεγνωσμένα να τη φέρει στα δικά του, μικρά πολιτικά μέτρα. Όσον αφορά στα περί «στημένων» δημοσκοπήσεων για να φρεσκάρει τη μνήμη του ας συμβουλευτεί τους «δημοσιογραφικούς» του βραχίονες και μετά τα εκλογικά αποτελέσματα. Κατά τα αλλά το μόνο αντίστοιχο χειραγώγησης που έχει εμφανιστεί στην Ελλάδα είναι μια υπόθεση με βοσκοτόπια και υπόγειες διαδρομές ποσού 3 εκατομμυρίων ευρώ για το στήσιμο -εκτός και εντός εισαγωγικών- καναλιών και εφημερίδων.

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr

Next Post

Street workers: Οι φύλακες – άγγελοι που προσφέρουν στους άστεγους της Αθήνας τρόφιμα, ρούχα, ιατρική φροντίδα

Οι street workers του Δήμου Αθηναίων έδωσαν 10.575 φορές το παρών δίπλα σε άστεγους, εκείνους που ζουν στον δρόμο αλλά δεν είναι μόνοι. «Ήμασταν και παραμένουμε καθημερινά δίπλα τους», λένε οι ομάδες στήριξης αυτών των μη προνομιούχων συνανθρώπων μας. Επτά ημέρες την εβδομάδα, πρωί και βράδυ, οι ομάδες streetwork του […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: