Μεβλούτ Τσαβούσογλου: Η Τουρκία λαμβάνει τα μέτρα της απέναντι στην Ελλάδα

i-news24
Read Time:38 Second

Τσαβούσογλου

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, κλιμακώνοντας την ένταση με την Ελλάδα. 

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Βενεζουελανό ομόλογό του, τόνισε πως «λαμβάνουμε τα μέτρα μας ενάντια σε κάθε προσπάθεια παραβίασης της υφαλοκρηπίδας μας. Την τελευταία φορά που η Ελλάδα μπήκε στην υφαλοκρηπίδα μας για 1 χλμ. (σ.σ. ανατολικά της Κρήτης), ανακοινώσαμε ΝAVTEX και προβήκαμε στις απαραίτητες προειδοποιήσεις. Όταν αποκλείστηκαν από εκεί, θέλησαν να μπουν ξανά, αυτή τη φορά από την Κύπρο, αλλά είχαν την ίδια αντιμετώπιση κι εκεί.

Διαμαρτύρονται συνεχώς για την Τουρκία στη διεθνή κοινότητα. Δεν ξέρω ποιο είναι το όφελος από αυτό. Ίσως η εσωτερική πολιτική».

To άρθρο Μεβλούτ Τσαβούσογλου: Η Τουρκία λαμβάνει τα μέτρα της απέναντι στην Ελλάδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Καρολινα Μισελ

Next Post

Οριστικά στο 15% ο παγκόσμιος ΦΠΑ για τις πολυεθνικές – Ο ρόλος της Ελλάδας

Η νέα συμφωνία για τη μεταρρύθμιση του διεθνούς φορολογικού συστήματος προβλέπει ελάχιστο φορολογικό συντελεστή 15% στα κέρδη των πολυεθνικών επιχειρήσεων από το 2023. Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε χθες, Παρασκευή (8.10.2021), στην Ολομέλεια του Περιεκτικού Πλαισίου του ΟΟΣΑ. Τα βασικά σημεία της συμφωνίας νέας αρχιτεκτονικής του διεθνούς φορολογικού συστήματος, που διαμορφώθηκε για […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: