ΑΑΔΕ: Δημοπρασία αυτοκινήτων ακόμη και Mercedes από 300 ευρώ

i-news24
Read Time:47 Second

ΑΑΔΕ: Δημοπρασία αυτοκινήτων ακόμη και Mercedes από 300 ευρώ

Δημοπρασία για την πώληση αυτοκινήτων που βρίσκονται στο τελωνείο της Ρόδου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021 στις 9 το πρωί, σύμφωνα με τη Διεύθυνση Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού (ΔΔΔΥ). 

Όλα τα οχήματα που δημοπρατούνται, πληρούν τους νέους γενικούς όρους πώλησης τροχοφόρων που είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση. Στη λίστα περιλαμβάνονται ακόμα και Mercedes. Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού, το ποσό της εγγύησης συμμετοχής στις δημοπρασίες αυτοκινήτων προς κυκλοφορία είναι 300 ευρώ.

Οι προσφορές των ενδιαφερομένων για να γίνουν δεκτές, θα πρέπει να διαφέρουν η μία από την άλλη τουλάχιστον κατά 50 ευρώ για κάθε όχημα.

Η επίσκεψη των αυτοκινήτων που βρίσκονται στις αποθήκες του Τελωνείου της Ρόδου επιτρέπεται για τους ενδιαφερομένους από τις 11 έως τις 13 Οκτωβρίου μεταξύ 8:30 – 13:30.

Η λίστα των -προς δημοπρασία- οχημάτων του τελωνείου της Ρόδου:

To άρθρο ΑΑΔΕ: Δημοπρασία αυτοκινήτων ακόμη και Mercedes από 300 ευρώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Καρολινα Μισελ

Next Post

Γεωργία – Ελλάδα: Απορρίφθηκε το αίτημα για αναβολή του αγώνα

Ο δρόμος για το Μουντιάλ του Κατάρ περνάει σήμερα από το Μπατούμι για την Εθνική Ελλάδας, η οποία θα πρέπει να φύγει οπωσδήποτε με τη νίκη από τη Γεωργία για να διατηρήσει τις ελπίδες πρόκρισης στα τελικά της διοργάνωσης, ως μία από τις δύο πρώτες ομάδες των προκριματικών στο Β’ […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: