Φυσικό αέριο: Έκπτωση 15% από την Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας στους καταναλωτές

i-news24
Read Time:43 Second

Φυσικό αέριο

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας αναφέρει πως «σε συνέχεια των σημερινών ανακοινώσεων της κυβέρνησης για τα μέτρα προστασίας των πολιτών από τις διεθνείς ανατιμήσεις στον τομέα της ενέργειας, και με την υποστήριξη της ΔΕΠΑ Εμπορίας, της οποίας αποτελεί 100% θυγατρική εταιρεία, ανακοινώνει ότι προχωρά άμεσα στην απορρόφηση κατ’ ελάχιστον του 15% του κόστους προμήθειας στο φυσικό αέριο».

Και συνεχίζει η ανακοίνωση: «Οι οικιακοί καταναλωτές θα προμηθεύονται πλέον το φυσικό αέριο, τουλάχιστον 15% φθηνότερα. Η εταιρεία θα αποδώσει την έκπτωση αυτή στο σύνολο των δικαιούχων οικιακών καταναλωτών της.

Με αυτόν τον τρόπο και χάρη στη σημαντική πρωτοβουλία της ΔΕΠΑ Εμπορίας, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, ο ιστορικότερος πάροχος ενέργειας της χώρας, παραμένει πιστό στο όραμά του να λειτουργεί με υπευθυνότητα και διαφάνεια προς όφελος των κατανωλωτών».

To άρθρο Φυσικό αέριο: Έκπτωση 15% από την Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας στους καταναλωτές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Χρηστος Μαυραγανης

Next Post

«Πάγωσαν» Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας – Η ερώτηση του Θέμη Αδαμαντίδη που γκρέμισε το πλατό

Η Φαίη Σκορδά δεν μπορούσε να συγκρατήσει το γέλιο της. Τα παραλειπόμενα της συνέντευξης του Θέμη Αδαμαντίδη προβλήθηκαν σήμερα στο Πρωινό, με την  Φωτεινή Πετρογιάννη να προετοιμάζει την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για αυτό που θα ακούσουν. Σε αυτό το «απαγορευμένο» απόσπασμα ο Θέμης Αδαμαντίδης ρωτά την δημοσιογράφο […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: