Οι ανακοινώσεις για επίδομα θέρμανσης σε φυσικό αέριο και ρεύμα

i-news24
Read Time:44 Second

Οι ανακοινώσεις για επίδομα θέρμανσης σε φυσικό αέριο και ρεύμα

Τα μέτρα για την αντιμετώπιση των αυξήσεων στους λογαριασμούς ρεύματος και φυσικού αερίου ανακοινώνουν αυτή την ώρα ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών θεόδωρος Σκυλακάκης και ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας.

Σε διπλασιασμό του κονδυλίου για την επιδότηση των λογαριασμών ρεύματος σε σχέση με τις αρχικές ανακοινώσεις, στα 300 εκατ. ευρώ και σε διεύρυνση των κριτηρίων για τη χορήγηση επιδόματος θέρμανσης – που καλύπτει και τους καταναλωτές φυσικού αερίου με κόστος κοντά στα 200 εκατ. ευρώ προσανατολίζεται η κυβέρνηση προκειμένου να αντισταθμιστεί το επιπλέον κόστος που προκύπτει από τις συνεχιζόμενες ανατιμήσεις στην ενέργεια. Στο τραπέζι σύμφωνα με πληροφορίες έχει τεθεί και το ενδεχόμενο οριζόντιας έκπτωσης στο φυσικό αέριο με πρωτοβουλία από την αγορά και στόχο να καλυφθεί ένα σημαντικό τμήμα των ανατιμήσεων.

Δείτε ζωντανά τις ανακοινώσεις 

 

To άρθρο Οι ανακοινώσεις για επίδομα θέρμανσης σε φυσικό αέριο και ρεύμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Κατερινα Σερετη

Next Post

Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας: Είχαν στήσει «καρτέρι» οι αστυνομικοί – Πυροβόλησαν πάνω από 6 φορές

Καρέ καρέ πως σημειώθηκε το περιστατικό στην οδό Μάρνη, που οδήγησε σε πυροβολισμούς και… συναγερμό στο κέντρο της Αθήνας νωρίς το πρωί της Παρασκευής (09.10.2021). Οι αστυνομικοί που ενεπλέκησαν στο περιστατικό με τους πυροβολισμούς είχαν εντοπίσει το κλεμμένο αυτοκίνητο, που ήταν παρκαρισμένο στη Μάρνη, στην αριστερή πλευρά του δρόμου προς […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: