ΟΑΕΔ: Οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης για τις νέες επιχειρήσεις στην ψηφιακή εποχή

i-news24
Read Time:1 Minute, 7 Second

ΟΑΕΔ: Οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης για τις νέες επιχειρήσεις στην ψηφιακή εποχή

Αναρτήθηκαν στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) οι προσωρινοί πίνακες επιτυχόντων, επιλαχόντων και αποκλειομένων, του διαδικτυακού προγράμματος κατάρτισης ανέργων για τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων στην ψηφιακή εποχή.

Η κατάρτιση των πινάκων έγινε κατά σειρά προτεραιότητας και με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια.  

Οι υποψήφιοι καταρτιζόμενοι, που αιτήθηκαν συμμετοχή, έχουν δικαίωμα να κάνουν ένσταση κατά των αποτελεσμάτων από σήμερα Παρασκευή 8/10 στις 19:00, μέχρι και την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, στις 19:00.

Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, με τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης TaxisNet, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.oaed.gr/e-services.

Οι υποψήφιοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση θα πρέπει να αναφέρουν το λόγο της ένστασης και να τεκμηριώσουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας με ηλεκτρονική σάρωση τα δικαιολογητικά αποδεικτικά, σύμφωνα με τους όρους της δημόσιας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Ενστάσεις που δεν υποβάλλονται ηλεκτρονικά δεν εξετάζονται.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν για τους ανέργους από τη Google Ελλάδας, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και περιλαμβάνει διαδικτυακή σύγχρονη κατάρτιση διάρκειας 35 ωρών, που θα γίνει σε διάστημα δύο εβδομάδων, στις βασικές αρχές επιχειρηματικότητας, προκειμένου οι συμμετέχοντες να έχουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες, ώστε να δημιουργήσουν ένα επιχειρηματικό πλάνο και να ξεκινήσουν μία νέα βιώσιμη νεοφυή επιχείρηση (start-up).

To άρθρο ΟΑΕΔ: Οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης για τις νέες επιχειρήσεις στην ψηφιακή εποχή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αθηνα Σκορδιαλου

Next Post

Κιβωτός της Ορθοδοξίας: Οι προσφορές στο φύλλο της εφημερίδας που κυκλοφορεί

Η εφημερίδα Κιβωτός της Ορθοδοξίας που κυκλοφορεί στα περίπτερα σας προσφέρει για πρώτη φορά το συλλεκτικό βιβλίο ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ & ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ της Κωνσταντινούπολης. Το πρώτο βιβλίο από την  μοναδική συλλογή: ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. Κωνσταντινούπολη. Πόλη του μύθου και της Ιστορίας. Της δόξας της αλλοτινής. Πόλη του ονείρου των εθνικών ελπίδων. Πανέμορφη, ονειρική, φιλάει ράθυμα μα αρχοντικά τα χείλη της Ευρώπης […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: