Ναταλία Δραγούμη: «Όλα τα ωραία έχουν κάποια στιγμή ένα τέλος»

i-news24
Read Time:56 Second

Ναταλία Δραγούμη: «Όλα τα ωραία έχουν κάποια στιγμή ένα τέλος»

Για το τέλος της μουσικής εκπομπής που παρουσίαζε στην ΕΡΤ μίλησε η Ναταλία Δραγούμη.

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε η Ναταλία Δραγούμη για την εκπομπή που παρουσίασε στην ΕΡΤ, η οποία και ολοκλήρωσε τον κύκλο της καθώς και στη σχέση με τον σύζυγο της.

«Όλα τα ωραία πράγματα έχουν κάποια στιγμή ένα τέλος. Είναι ένα συνηθισμένο κεφάλαιο στη δική μας δουλειά να κλείνει ένας κύκλος και να ανοίγει ένας άλλος.

Δεν είναι μια δουλειά που υπάρχει μια μονιμότητα. Τώρα στην περιοδεία που πήγαμε, ήταν πολύ στενάχωρο που μου έλεγαν οι άνθρωποι πως μας περιμένουν τον Σεπτέμβριο να μας δουν. Η απογοήτευση τους είχε ένα γιατί. Τους άρεσε πάρα πολύ η εκπομπή».

«Όλα τα ωραία πράγματα έχουν ένα τέλος. Κάθε χρόνο υπήρχε μια αμφιβολία αν θα συνεχίσουμε και την επόμενη σεζόν.

Και εγώ και ο Μιχάλης νομίζουμε ότι όταν κάτι τελειώνει δεν χρειάζεται να το συζητάμε και να το κλαίμε» συμπλήρωσε η ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.

«Μπορεί να υπάρξει κάτι άλλο, μια άλλη συνεργασία με το κανάλι».

To άρθρο Ναταλία Δραγούμη: «Όλα τα ωραία έχουν κάποια στιγμή ένα τέλος» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

zappit

Next Post

ΗΠΑ: Μαθητής δημοτικού χαστούκισε τον δάσκαλο για challenge στο Tik Tok

Μεγάλη ανησυχία προκαλεί στις ΗΠΑ η εμφάνιση ενός νέου challenge στο Tik Tok. Πρόκειται για μία νέα τάση – πρόκληση, γνωστή ως «Slap a Teacher», στην οποία ο μαθητής πρέπει να… χαστουκίσει τον καθηγητή του! Θύμα αυτού του challenge που φέρεται να κυκλοφορεί στο Tik Tok ήταν, σύμφωνα με δημοσίευμα […]
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !!
Αρέσει σε %d bloggers: